Kişi kendinden bilir heraldeAcemi den sonra alırsın eline akıllı telefonu merak etme sıkıntıdan gireceksin yine foruma 6 ay demeyelim de 1.5 2 ay uzaklasma diyelim
Kişi kendinden bilir heraldeAcemi den sonra alırsın eline akıllı telefonu merak etme sıkıntıdan gireceksin yine foruma 6 ay demeyelim de 1.5 2 ay uzaklasma diyelim
Askerdeyim şuan tatil yapıyorum akÇekilecek dert değil askerlik
Şimdi askere gitmek vardı Hayırlı teskereler dostSelam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
Tamam reis 😘😘Saygınızı bilerek yorumlar yapar iseniz sevinirim Beyler.
116 kaçıncı bölükGit kral bende yeni geldim Çanakkale 116 jandarma oradan Samsun cezaevi jandarma olarak . Acemilik 1-2 gün sıkıntı geçer ama en güzeli orasıdir. Hayırlısı olsun
Yolun bahtın açık olsun nereye çıktıSelam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
ahahahAh be dost bi max win vuraydın bedelli yapardın![]()
hocam muane de neler yapmislardi acabaAskerdeyim şuan tatil yapıyorum ak
15 ay yaptik biz askerden geldim 2 ay sonra askerligin 12 aya düsmesi çok koydu. şimdi 6 ay olmuş madem 6 ay askerligi komple 1 2 aya çekseler ya temel teorik bilgiler egitimler verilse 6 ay devletede ekonomik yük. BEN EKONOMİSTİM.Selam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
Atletini cikariyon hastalığın varmı diyor bu kadar ak .dhocam muane de neler yapmislardi acaba
Hayırlı tezkereler olsunSelam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
Reis yaş kaç senin ya15 ay yaptik biz askerden geldim 2 ay sonra askerligin 12 aya düsmesi çok koydu. şimdi 6 ay olmuş madem 6 ay askerligi komple 1 2 aya çekseler ya temel teorik bilgiler egitimler verilse 6 ay devletede ekonomik yük. BEN EKONOMİSTİM.
HAYIRLI TEZKERELER KARDEŞİM BENİM. KİMSELERE BULAŞMADAN. İTLERLE DALAŞMADAN TİP TİP CİNS CİNS MODEL İNSAN GORECEKSİN HİC BİRİNE DALAŞMA KENDİNE UYGUN KAFA DENGİ 1 2 ARKADAŞ EDİN 6 AYINI ONLARLA GEÇİR.