Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bugün Askere Gidiyorum

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,000
177,030
113
Saygınızı bilerek yorumlar yapar iseniz sevinirim Beyler.

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,087
344
83
Git kral bende yeni geldim Çanakkale 116 jandarma oradan Samsun cezaevi jandarma olarak . Acemilik 1-2 gün sıkıntı geçer ama en güzeli orasıdir. Hayırlısı olsun

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,596
113
Gece koğuşcusu olmaya bak. İstima yok biri geliyor hazırlık yap yok kozalak toplama ot yolma yok. 87 gün gece koğuşcusu oldum gece 1 den sonra gelen giden olmuyor du. Gidiyordum otomota kolami alıyordum çiğ köfte mi alıyordum açıyordum telde film 1-2 film izledim mi sabah oluyordu. Sonra kahvaltı yapıyordum bir yatıyordum akşam 4 kadar sonra akşam yemeği falan 7 gibi başlıyordu sonra 5-6 saat durdun mu sonrası sabah çabuk oluyordu

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,043
1,834
113
Selam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
Yolun bahtın açık olsun nereye çıktı

mucahit53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,010
337
83
Yolun açık olsun dost allah yardımcın olsun

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,777
2,474
113
Hayırlı teskereler ...

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
ulan ne güzel rahat uyuyorduk 6 ay artık gözümüz kapıda pencerede olacak keh keh hayırlı tezkereler bro

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,216
5,847
113
Selam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
15 ay yaptik biz askerden geldim 2 ay sonra askerligin 12 aya düsmesi çok koydu. şimdi 6 ay olmuş madem 6 ay askerligi komple 1 2 aya çekseler ya temel teorik bilgiler egitimler verilse 6 ay devletede ekonomik yük. BEN EKONOMİSTİM.

HAYIRLI TEZKERELER KARDEŞİM BENİM. KİMSELERE BULAŞMADAN. İTLERLE DALAŞMADAN TİP TİP CİNS CİNS MODEL İNSAN GORECEKSİN HİC BİRİNE DALAŞMA KENDİNE UYGUN KAFA DENGİ 1 2 ARKADAŞ EDİN 6 AYINI ONLARLA GEÇİR.

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,167
759
113
Biz 12 ay yaptık 95 e 2 lere selam. Yürü git yap gel kasma kendini

merterem

🇹🇷 Türkiyem 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
1,037
113
Hayırlı tezkereler olsun

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,167
759
113
15 ay yaptik biz askerden geldim 2 ay sonra askerligin 12 aya düsmesi çok koydu. şimdi 6 ay olmuş madem 6 ay askerligi komple 1 2 aya çekseler ya temel teorik bilgiler egitimler verilse 6 ay devletede ekonomik yük. BEN EKONOMİSTİM.

HAYIRLI TEZKERELER KARDEŞİM BENİM. KİMSELERE BULAŞMADAN. İTLERLE DALAŞMADAN TİP TİP CİNS CİNS MODEL İNSAN GORECEKSİN HİC BİRİNE DALAŞMA KENDİNE UYGUN KAFA DENGİ 1 2 ARKADAŞ EDİN 6 AYINI ONLARLA GEÇİR.
Reis yaş kaç senin ya