http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Numaraları Nasıl Engelleyebilirim

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Direk telefonu değiştirdim şu an çok rahatım zaten sağlam sitelerden oynadığım için call centermjs felan gerek yok direk çekiyorum

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Arayan numaralar belli meşgul ve o numara spam engel 2 3 gün sonra aramalar kesilio komple ama 1 hafta sonra tekrar ufaktan başlıo datamızı sattıkları için sürekli elden ele gezio he bide sms ler var ona engel olma şansın yok çünkü oto sms adet karşılığı GSM şirketlerine satıolar sürekli engel atıcaksın onada wp bildir spam gene

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,101
2,131
113
Engel kullanmadigimda arayanlara yakamdan düşsün diye, kumarı bıraktım 5 vakit namaza başladım tövbe ettim sizde tovbe edin diyip vaaza başlayınca kendi yuzume kapatiyor telefonu ve o site sittin sene daha aramıyor :)

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,357
113
Benim numara çok eski , askerden geldiğimde cem uzan in star gazetesinin kuponla verdiği Motorola t2288 ve hat , o yüzden değiştirmek istemiyorum ama artık tahammül edemez durumdayım

SMS , WhatsApp , arama günde yüzlerce

Engellesen de sürekli numaralar değişiyor

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Numarayı meşgule düşürmeden arkada çalsa kayıtlı olmayan numaralar , kendimiz arada girip bakabilsek kim aramış nolmus diye ayni spam mesajlar gibi bişey harika olur

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,357
113
Engel kullanmadigimda arayanlara yakamdan düşsün diye, kumarı bıraktım 5 vakit namaza başladım tövbe ettim sizde tovbe edin diyip vaaza başlayınca kendi yuzume kapatiyor telefonu ve o site sittin sene daha aramıyor :)
Valla bir portobet dadansin da bak ise yarıyor mu

Yeminle sülük gibiler , her gün defalarca arıyorlar , ne desem ne yapsam olmuyor

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,357
113
Numarayı meşgule düşürmeden arkada çalsa kayıtlı olmayan numaralar , kendimiz arada girip bakabilsek kim aramış nolmus diye ayni spam mesajlar gibi bişey harika olur
Bende öyle işte , kayıtlı olmayanlar da çalıyor , ama ben duymuyorum , daha sonra listeden bakıyorum

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Günde 10 SMS engelliyorum 15 çağrı musşgule atıyorum bıktım valla eski hattım diye değişmek istemiyorum kim dağıtıyo numaramızı yeter valla ya

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,761
742
113
apple da bunun bir çözümü var mı ?

Hephaistos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,022
857
113
sms için telefonunuz da kelime engelleme özelliği varsa onu kullanının (samsung ve xiaomi modellerinde var )
cashout,discount,freespin,freebet,çevrimsiz vs gibi kelimeleri engelleyince en azından baya bir sms bildirim gelmeden spam a düşüyor sonradan da girip bakabiliyorsunuz

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
886
431
63
Android için truecaller uygulamasını kullanabilirsiniz Google play de mevcut değil yıllardır kullanırım on numara beş yıldız uygulama spam numaraları otomatik engelliyor kimin aradığını gösteriyor mesajları da engelletebiliyorsun kimin aradığında bakıp öyle açıyorum