- 4,100
- 2,130
- 113
Hatuna bakinca parasi olmayan gider laptopunu satar mkİçim tuhaf oldu yeminle o nasıl bişey reis
Hatuna bakinca parasi olmayan gider laptopunu satar mkİçim tuhaf oldu yeminle o nasıl bişey reis
Valla bir portobet dadansin da bak ise yarıyor muEngel kullanmadigimda arayanlara yakamdan düşsün diye, kumarı bıraktım 5 vakit namaza başladım tövbe ettim sizde tovbe edin diyip vaaza başlayınca kendi yuzume kapatiyor telefonu ve o site sittin sene daha aramıyor![]()
Bende öyle işte , kayıtlı olmayanlar da çalıyor , ama ben duymuyorum , daha sonra listeden bakıyorumNumarayı meşgule düşürmeden arkada çalsa kayıtlı olmayan numaralar , kendimiz arada girip bakabilsek kim aramış nolmus diye ayni spam mesajlar gibi bişey harika olur
Aynen benimde bimcel uygulamadındanmı giriyosun bulamıyom
Kanka bi bakıp tarif etsene bana be harika işime yarayacak sevaba girersinBende öyle işte , kayıtlı olmayanlar da çalıyor , ama ben duymuyorum , daha sonra listeden bakıyorum
😂😂Engel kullanmadigimda arayanlara yakamdan düşsün diye, kumarı bıraktım 5 vakit namaza başladım tövbe ettim sizde tovbe edin diyip vaaza başlayınca kendi yuzume kapatiyor telefonu ve o site sittin sene daha aramıyor![]()
Ekran görüntüsü attım yukarıdaKanka bi bakıp tarif etsene bana be harika işime yarayacak sevaba girersin
Hat degil dostum telefonun kendi özelliğiAynen benimde bimcel uygulamadındanmı giriyosun bulamıyom