- 8,528
- 3,869
- 113
Hikaye biraz uzun dost sanırım isveç kupa maçı 2.5 üst bekliyorsun umarım gelir
Yanlıs maça basmısım 😀Senin için alt aldım dost bakalım kim daha bahtız
1 penaltı beeYokmu penaltimiz
Aynen 92 misli 10 ayrı kupon varCok guzel dakikada geldi 1 tane daha olabilir @seznaz01 sen bu 30 K olani bayidenmi oynadin
Yaşadığın kredi kartı olayını ben de yaşadım umarım seninki mutlu sonla biter. İsveç ligi beraberliği sevmez ama umarım üst olur dostDun kredi kartı limitimi 1500tl artrdm 80tl kesinti aldı 1420tl çektim. Gittim gs 0/2 500 attım 2350 tl tuttu.
920tl de gs 0/2 napoli var levante var bromjaskarna üst dedim 10 kez ytrdm bayiden. Dedim bromkarna iptal oldu 15k alcgz maçı demin bşlttlr milyon atak var gol yok iy.
Neyse belli olmaz o.
Gttim 4 paket sigara aldım ceketin cebi yırtılmış eve geldim sigara yok gittim bktm bulmdm.ee para kalmadı dedim gidim 2350 yi çekim de sigara alim kupon yok kafayı yedim. Dun papara ile 20tl atck yer bulmdm baktım mefete diye bir yer var uye oldum. Mefete no da 12345678 yazıyr alala bu nasıl saçmlk dedim 2 defa gir çık yaptım baktım aynı gttm yolldm pat mesaj geldi mefetede sorun var bugun anlayış falan yazıyor bir girdim mefete numaram farklı. Bu kadar olurmu arkadaşlar yemin ediyorum kafayı yıyecegim bromkarna ust olursa 30k veryr borçta 30k son umudum kuponlar duryr
Atarlarsa uste alt bter reis 😆1 gol kalmış herkes 2.5 üste kasa atsın
İnşallah dostum ya artık limite vermyr kart. Gecen 10 gun once 10k kybttim tutsun drek ytrp iptal ettrcgmYaşadığın kredi kartı olayını ben de yaşadım umarım seninki mutlu sonla biter. İsveç ligi beraberliği sevmez ama umarım üst olur dost