http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Kadar Da Olmaz

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
şu ertelenen maç muhabbetinden benimde başıma geçen gün uruguay ligindeki Nacional - Liverpool maçı oynanmadı ilk iptal edildi sonra tam 24 saatin bitiminde maç oynatıldı yani bu gece 1.5üst yazmıştım kuponda diğer maçlar geldi onu bekliyordum gitti maç 0-0 bitti hem 24 saat geçti gibi bir şey dakikalar var belki arada kuponda iade olması gerekir dedim baktım maç oynandı yani burda adaletsizlik var tabi ama işlerine gelmiyor kayıp kazanandan çok olduğu için.

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,744
6,573
113
Cok guzel dakikada geldi 1 tane daha olabilir @seznaz01 sen bu 30 K olani bayidenmi oynadin

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Dun kredi kartı limitimi 1500tl artrdm 80tl kesinti aldı 1420tl çektim. Gittim gs 0/2 500 attım 2350 tl tuttu.
920tl de gs 0/2 napoli var levante var bromjaskarna üst dedim 10 kez ytrdm bayiden. Dedim bromkarna iptal oldu 15k alcgz maçı demin bşlttlr milyon atak var gol yok iy.
Neyse belli olmaz o.
Gttim 4 paket sigara aldım ceketin cebi yırtılmış eve geldim sigara yok gittim bktm bulmdm.ee para kalmadı dedim gidim 2350 yi çekim de sigara alim kupon yok kafayı yedim. Dun papara ile 20tl atck yer bulmdm baktım mefete diye bir yer var uye oldum. Mefete no da 12345678 yazıyr alala bu nasıl saçmlk dedim 2 defa gir çık yaptım baktım aynı gttm yolldm pat mesaj geldi mefetede sorun var bugun anlayış falan yazıyor bir girdim mefete numaram farklı. Bu kadar olurmu arkadaşlar yemin ediyorum kafayı yıyecegim bromkarna ust olursa 30k veryr borçta 30k son umudum kuponlar duryr
Yaşadığın kredi kartı olayını ben de yaşadım umarım seninki mutlu sonla biter. İsveç ligi beraberliği sevmez ama umarım üst olur dost

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Yaşadığın kredi kartı olayını ben de yaşadım umarım seninki mutlu sonla biter. İsveç ligi beraberliği sevmez ama umarım üst olur dost
İnşallah dostum ya artık limite vermyr kart. Gecen 10 gun once 10k kybttim tutsun drek ytrp iptal ettrcgm