- 7,162
- 4,253
- 113
Insallah aga bekliyoz bakalimaga belki devre arasında sonuçlarlar. 2. perin biymesine 4 dakika kaldı
Insallah aga bekliyoz bakalimaga belki devre arasında sonuçlarlar. 2. perin biymesine 4 dakika kaldı
Bu mesaja bütün olumlu ifadeleri atmak istedim.Valla acaba eklenmiş mi kaçırır mıyım diye en az 2 günde bir sürekli sitedeyim kaldı ki her hafta içi götür bi mutluluk hafta sonu ise fix freebet için yatırım yapıyorum ama ilk başta eklenen dışında eklenmiyor taahhüdü yok tabii ama Buda bi jest bak bunun sayesinde sürekli kontrol etme gereksinimi duyuyorum ve girdikçede yatırım yapmadan çıkmıyorum bi avantajı var sonuçta
Dogru diyorsun.mac aktif devam etsinde iptal olmasin da sıkıntı yok kanka1x'den aga. betco değil alt yapısı biliyosun
Emekçı dost yap arkadaslara bir güzellik ufak bir jest 😊Bu mesaja bütün olumlu ifadeleri atmak istedim.
Evet, çok avantajlı promosyonlar bunlar. Kullanıcı adınızı bile bilmiyorum bu arada, kullanıcı ID iletebilir misiniz?
son 3 kaldı bitince haber edicem sanaaDogru diyorsun.mac aktif devam etsinde iptal olmasin da sıkıntı yok kanka
Son cümle için böbreğimi veririmBu mesaja bütün olumlu ifadeleri atmak istedim.
Evet, çok avantajlı promosyonlar bunlar. Kullanıcı adınızı bile bilmiyorum bu arada, kullanıcı ID iletebilir misiniz?
Sıfır yatırım benimBu mesaja bütün olumlu ifadeleri atmak istedim.
👀Emekçı dost yap arkadaslara bir güzellik ufak bir jest 😊
Gözüm kuponda dost.keske biran once sonuclansa ama sanmıyorum.
aga kupon geldi. para geç gelsin mühim değil be :/Gözüm kuponda dost.keske biran once sonuclansa ama sanmıyorum.
Tabi neden olmasın buyrunBu mesaja bütün olumlu ifadeleri atmak istedim.
olsun dost para cepteGözüm kuponda dost.keske biran once sonuclansa ama sanmıyorum.
Bende betco da gayet başarılı buluyorum jest freebetlerin çevrimi sıkıntı ama aldığım bonusların Çevrimsiz olması siteyi sürekli cazip kılıyor benim içinBu mesaja bütün olumlu ifadeleri atmak istedim.
Tabi neden olmasın buyrun
1120484930
Ahaahah gördüm o jesti 😍 valla dediğim gibi sık sık giriyorum her gün yeri geliyor 2-3 defa giriyorum zaten bonus için girmiyorum onu kontrol ediyorum üzerine gelmişken bir yatırım yapıp bonusumuzu alıp kuponda yapıp çıkalım genelde bu şekilde ilerliyor bu jestin üzerine hemen ardından yatırım yapıp kuponu buraya atıyorumBenden fazla mesainiz varmış Editörbet'te gerçektenBen elimden geldiğince ufak bir şey ekledim ama 12'sinde de hesabınızı kontrol edin lütfen.
-içeriden bilgi geldi-
Bu arada 12-13-14-15-16-17 komple sitedeyim ben problem yokBenden fazla mesainiz varmış Editörbet'te gerçektenBen elimden geldiğince ufak bir şey ekledim ama 12'sinde de hesabınızı kontrol edin lütfen.
-içeriden bilgi geldi-
Üye bile değilim siteye ödeme yapiyormu sağlam mıBu arada 12-13-14-15-16-17 komple sitedeyim ben problem yok