- 1,759
- 986
- 113
aga 25-15 ilk per bitti o maçtaNeptunas maçından bahsediyorum.
aga 25-15 ilk per bitti o maçtaNeptunas maçından bahsediyorum.
dost geldi ilk çeyrek 25-15 bittiNeptunas maçından bahsediyorum.
Betco maçı kaldırdılar ilk çeyrek geldiNeptunas maçından bahsediyorum.
aga 25-15 ilk per bitti o maçta
dost geldi ilk çeyrek 25-15 bitti
Aktif üyelerimize bağlılık bonusu tanımı altında sıklıkla eklendiği bilgisini verebilirim, ayrıca ben de herkese eklendiğini görüyorum ama onun ötesinde maalesef kriter, şart vs hiç bir bilgi veremem zaten bu eklemelerin taahhüdünü de vermiyoruz.@Editörbet Destek neye göre ekleniyor bu editor joker hakkı 3 defa eklendi oda ilk yatırımlarda ondan sonra bir sürü yatırım var uzun bi süredir eklenmiyor sebebi ne
O zaman mac bitince sonuclanir dost. Sabaha karsi anca diye düşünüyorum.Betco maçı kaldırdılar ilk çeyrek geldi
50 verse öp başına koy derdine nolmus 500 istiyosun adami kaciracan yaa @Editörbet Destek sen arkadaşa bakma kral 50 şer kâfi 😁@Editörbet Destek şimdi takip eden herkese bi 500er lira ateşliyomuş. sırtıma dövmesini yaptırırım dövmesiniii
Aynen belki 2 ayı açarlarO zaman mac bitince sonuclanir dost. Sabaha karsi anca diye düşünüyorum.
aksilik zaten uyku yok bekleriz sen kazan dost hepimiz kazanalımO zaman mac bitince sonuclanir dost. Sabaha karsi anca diye düşünüyorum.
Diger mac geldi zaten 22.24 bitti.neptunas bilmiyorum ama geldi diyorsaniz gelmistir.beklicez o halde. yoksa ilk per oynandı 2 oynanıyor şu an
Valla acaba eklenmiş mi kaçırır mıyım diye en az 2 günde bir sürekli sitedeyim kaldı ki her hafta içi götür bi mutluluk hafta sonu ise fix freebet için yatırım yapıyorum ama ilk başta eklenen dışında eklenmiyor taahhüdü yok tabii ama Buda bi jest bak bunun sayesinde sürekli kontrol etme gereksinimi duyuyorum ve girdikçede yatırım yapmadan çıkmıyorum bi avantajı var sonuçtaAktif üyelerimize bağlılık bonusu tanımı altında sıklıkla eklendiği bilgisini verebilirim, ayrıca ben de herkese eklendiğini görüyorum ama onun ötesinde maalesef kriter, şart vs hiç bir bilgi veremem zaten bu eklemelerin taahhüdünü de vermiyoruz.![]()
InsallahAynen belki 2 ayı açarlar
50 verse öp başına koy derdine nolmus 500 istiyosun adami kaciracan yaa @Editörbet Destek sen arkadaşa bakma kral 50 şer kâfi 😁

aga belki devre arasında sonuçlarlar. 2. perin biymesine 4 dakika kaldıInsallah
dost geldi ilk çeyrek 25-15 bitti
https://canliskor.biz.tr/basketball/game/bancario-vs-neptunia
maç oynamıyor @Brakee
@duzenbaz kanka sen nereden takip ediyosun
1x'den aga. betco değil alt yapısı biliyosun@duzenbaz kanka sen nereden takip ediyosun