http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Brakee // Kasa 400 Hedef Belli Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Editörbet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
310
178
43
@Editörbet Destek neye göre ekleniyor bu editor joker hakkı 3 defa eklendi oda ilk yatırımlarda ondan sonra bir sürü yatırım var uzun bi süredir eklenmiyor sebebi ne
Aktif üyelerimize bağlılık bonusu tanımı altında sıklıkla eklendiği bilgisini verebilirim, ayrıca ben de herkese eklendiğini görüyorum ama onun ötesinde maalesef kriter, şart vs hiç bir bilgi veremem zaten bu eklemelerin taahhüdünü de vermiyoruz. :)

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
986
113
beklicez o halde. yoksa ilk per oynandı 2 oynanıyor şu an

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,729
10,122
113
Aktif üyelerimize bağlılık bonusu tanımı altında sıklıkla eklendiği bilgisini verebilirim, ayrıca ben de herkese eklendiğini görüyorum ama onun ötesinde maalesef kriter, şart vs hiç bir bilgi veremem zaten bu eklemelerin taahhüdünü de vermiyoruz. :)
Valla acaba eklenmiş mi kaçırır mıyım diye en az 2 günde bir sürekli sitedeyim kaldı ki her hafta içi götür bi mutluluk hafta sonu ise fix freebet için yatırım yapıyorum ama ilk başta eklenen dışında eklenmiyor taahhüdü yok tabii ama Buda bi jest bak bunun sayesinde sürekli kontrol etme gereksinimi duyuyorum ve girdikçede yatırım yapmadan çıkmıyorum bi avantajı var sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...