İlk gol leeds united atar
Sunderland 1.5 üst kalan maçlar bozdurayım mı kuponu
Ekli dosyalar
-
69.6 KB Görüntüleme: 70
İyi kalsın bakalım yatarsa yatar napalm kısmetimizi bozmayalımDostum bahşs sitesi bozduma açıyorsa o kupon gelecrk anlamı cok yüksektir bak bazı maçlara hiç açmazlar bozdurmayı ve gelmez
Sunderland 1-1 zaten Leeds de gelir bence bozdurmaİlk gol leeds united atar
İyi bakalım Sunderland atması lazım 1.5 üstü girdim leeds yakmaz inşallahSunderland 1-1 zaten Leeds de gelir bence bozdurma
Aynen dostum cunku ben ne zaman o hatayı yapsam pişman olmusumdur ama böyle bazen bende kalıyorum tek maça bozdurmayı açmıyor lar yatıyorum bozdurmayı açınca kupon geliyorÖ
İyi kalsın bakalım yatarsa yatar napalm kısmetimizi bozmayalım![]()
pardon ben MS 1,5 üstü anladımİyi bakalım Sunderland atması lazım 1.5 üstü girdim leeds yakmaz inşallah![]()
Kalsın gelirse güzel olur gelmezse canımız sağolsunAynen dostum cunku ben ne zaman o hatayı yapsam pişman olmusumdur ama böyle bazen bende kalıyorum tek maça bozdurmayı açmıyor lar yatıyorum bozdurmayı açınca kupon geliyor
Teşekkür ederimpardon ben MS 1,5 üstü anladımbol şans kardeşim
hıc bekleme dırek boz derımİlk gol leeds united atar
İş işten geçti kalsın artık gelirse gelirhıç bekleme derım dırek boz derım
hıc bekleme dırek boz derım
ılk golu leds demıs hıc bellı olmaz boz 80 e ıkı maç koy kaktır daha mantıklıDaha koca 2. Yarı var
kardes bana guven boz ben sanderlend gelmez dıyorum depte attı dahada gol zor ordaNeresi belli olmaz kaybederse 35 tl kaybedecek bozulur mu bu kupon
Nasıl zor ya döner bile o maç merak etme sen bu kupon gelecek takip ediyorumkardes bana guven boz ben sanderlend gelmez dıyorum depte attı dahada gol zor orda
Gol yemesi daha iyi oldu şimdi saldırırkardes bana guven boz ben sanderlend gelmez dıyorum depte attı dahada gol zor orda
35 tl dıyon hıc olmamasından ıyıdır 90 tl bahıs bozdr açmıs daha ne beklıyon ıkı maç koy çak daha mantıklıNeresi belli olmaz kaybederse 35 tl kaybedecek bozulur mu bu kupon
ya kardesım ordan atmak kolay tabı yap bı kuponda görelım nekadar bılıyonNasıl zor ya döner bile o maç merak etme sen bu kupon gelecek takip ediyorum