http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Bozdur Malımıyım?

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
ya kardesım ordan atmak kolay tabı yap bı kuponda görelım nekadar bılıyon
Vallah gir mesajları bak bettixkete 8 k ntv spor bete 16 k yapmıslıım var bets10 da 10 k vae hepsinin konuları mevcut bul bak ntvspor beten çekemedim hatta ödemediler genco dan defalarca 3 5 k çek işliğiö var bilmek değil risk almak çnemli para kazanmak için

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
Ama bak bil bu kadar çektim şimdi kocaman 0 ım rulet sap olsun işte bu ruleti bulanlaea sövüyorum sigara almaya param yok suan hayat işte

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
kardesım hafnarjordur maçı 2.5 ust paraguay lıgı nacıonal a. 1 yarı 1.5 ust gır 15 dakkada gelır kuponun

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
Mesela ben sıradaki gol oynarım 4 5 oran salarım sıradaki gol 4 5 oran gördüm ü basarm

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
valla ben öle yapmam guvendıgım ıkımaça 100 vurr gecerım

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
dorudur kardes rıskı bende severım ama mantıklı bı maç deıl ordakıler
Hocam ben İngilizler sevmem ama arkadaş ın gelmemesi için bir nedeni yok iy 0 0 biten maçlar favori 60 a kadar atması lazım dı atmıyor sa xogunlujla sıradaki hol muhabeti için gol yer cogu maç böylr oluyor sonra onuda geçtim sanderlend rakibine cok basılmış olabilir bence 2 olmaz o maç gol yemesi iyi oldu sıradaki gollede patladılar şimdi temiz dönüş bile olabilir bak artık brnim inancım basılan paralar dağıtılan paralar ben Şike ye inanan bir insanım

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
Vallah gir mesajları bak bettixkete 8 k ntv spor bete 16 k yapmıslıım var bets10 da 10 k vae hepsinin konuları mevcut bul bak ntvspor beten çekemedim hatta ödemediler genco dan defalarca 3 5 k çek işliğiö var bilmek değil risk almak çnemli para kazanmak için
o konudada sunu dıyım bende mılyarlar cektım halada cekıyorum ama sıteye gore degısır dandık sıtede kalkıpta 10bın yapmaya ugrasmam 2bını gecırmem cekım verırım

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
o konudada sunu dıyım bende mılyarlar cektım halada cekıyorum ama sıteye gore degısır dandık sıtede kalkıpta 10bın yapmaya ugrasmam 2bını gecırmem cekım verırım
Hocam şansa inanırım ben o gğn ne oynasam geldi 10 orana 100 tl attım geldi 20 oranlı karılara 100 tl attım geldi bildiğin küsürat basa basa bu yasa çekcem dedim grldi öyşe öyle oldu

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
Hocam ben İngilizler sevmem ama arkadaş ın gelmemesi için bir nedeni yok iy 0 0 biten maçlar favori 60 a kadar atması lazım dı atmıyor sa xogunlujla sıradaki hol muhabeti için gol yer cogu maç böylr oluyor sonra onuda geçtim sanderlend rakibine cok basılmış olabilir bence 2 olmaz o maç gol yemesi iyi oldu sıradaki gollede patladılar şimdi temiz dönüş bile olabilir bak artık brnim inancım basılan paralar dağıtılan paralar ben Şike ye inanan bir insanım
ya o maç gelme ıhtımalı var ama sanderlen maçı umutsuz vakka

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
ıkı maç söledım kardesım maçlarımı gördunmuydu