- 4,192
- 3,330
- 113
Dikişİyi iş
Bildiğin amazon ticari hesap açıyor adınızaNe a azonu
Götü tanıyorum birde bana yapmaya kalkıyor yermi la Angara bebesi 🤣🤣Öpmüşler seni ahhahahahah amazonnnn
He anladim banka hesabına girmeye çalışıyor o zamanO öyle olmuyor dostum attığı link telefon icini kontrol ediyor hem sen kimliğini yukluyorsun hemde o telefonunu kontrol edebiliyor öyle bir link o
benim bildiğim çalıntı kartlarla alışveriş yapıyorlar yakalnırsa olay hesap sahibine patlıyorAmazon açınca noluyor ki Amazon dolandırıcılık yapılacak yer değil pek anında kapatır hesabı kuralları filan baya katı
Aynen öyle dostum en az 20 30 kişiye yapmış bunuda kendisi söyledi yaptığı kişilerde bu foruma üyelermis 🤣benim bildiğim çalıntı kartlarla alışveriş yapıyorlar yakalnırsa olay hesap sahibine patlıyor
amazonda çok zor benim bildiğim o tarz işler farklı bisiler olabilirbenim bildiğim çalıntı kartlarla alışveriş yapıyorlar yakalnırsa olay hesap sahibine patlıyor
Yok kanka tam olarak öyle amazon 3d işlemini bi kere grçtikten sonra 3d istemesen tr kartla alışveris yapmaya izin veriyor ama buna gelene kadar doğrulama yapman gerekiyor ondan amazon hesap alıyorlaramazonda çok zor benim bildiğim o tarz işler farklı bisiler olabilir
Dediğini yapsada parayı nasıl çekicek Amazon kullandıgim için biliyorum öyle basit bir yer değil bu ürün satayım para hesabıma gelsin.kripto filan yok orda yanı.yurt dışı ödeme yöntemleri var onları açmak için bile acayip uğraştıyorlar o yüzden tutmadı Türkiye'de kimse pek uğraşmıyorYok kanka tam olarak öyle amazon 3d işlemini bi kere grçtikten sonra 3d istemesen tr kartla alışveris yapmaya izin veriyor ama buna gelene kadar doğrulama yapman gerekiyor ondan amazon hesap alıyorlar
Nasıl yaniO öyle olmuyor dostum attığı link telefon icini kontrol ediyor hem sen kimliğini yukluyorsun hemde o telefonunu kontrol edebiliyor öyle bir link o
Telefon numaraını nerden buldu öyleyse özelden mi aldı forumdanAynen öyle dostum en az 20 30 kişiye yapmış bunuda kendisi söyledi yaptığı kişilerde bu foruma üyelermis 🤣
Dostum ne parası allah askına borsamı burası adamlar bildiğin ürün geçiyor karttan işte para hesabına gelmesi ne coğu uygundan satış yapıyor cogu kargocuyla alıyor ürünü hesabını satan kişiye kalıyor şikayet ettiğin zaman[
Dediğini yapsada parayı nasıl çekicek Amazon kullandıgim için biliyorum öyle basit bir yer değil bu ürün satayım para hesabıma gelsin.kripto filan yok orda yanı.yurt dışı ödeme yöntemleri var onları açmak için bile acayip uğraştıyorlar o yüzden tutmadı Türkiye'de kimse pek uğraşmıyor
Nasıl yani bunun açılımı neBeyler bu şekilde mesaj alırsanız itibar etmeyin kimlik bilgilerinizi alıp Amazon hesabı açılıyor kendisini tanıyorum buradan bir kaç kişide hesabını ona satmış DM den yazanlarada itibar etmeyin Ekli dosyayı görüntüle 835619Ekli dosyayı görüntüle 835620Ekli dosyayı görüntüle 835621Ekli dosyayı görüntüle 835622