Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Bir Mesaj Alırsanız İtibar Etmeyin

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,192
3,330
113
Beyler bu şekilde mesaj alırsanız itibar etmeyin kimlik bilgilerinizi alıp Amazon hesabı açılıyor kendisini tanıyorum buradan bir kaç kişide hesabını ona satmış DM den yazanlarada itibar etmeyin Screenshot_2025-08-30-21-02-37-206_com.whatsapp.jpgScreenshot_2025-08-30-21-02-03-071_com.whatsapp.jpgScreenshot_2025-08-30-21-02-15-968_com.whatsapp.jpgScreenshot_2025-08-30-21-07-57-529_com.whatsapp.jpg

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,448
841
113
Amazon açınca noluyor ki Amazon dolandırıcılık yapılacak yer değil pek anında kapatır hesabı kuralları filan baya katı

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,664
3,828
113
amazonda çok zor benim bildiğim o tarz işler farklı bisiler olabilir
Yok kanka tam olarak öyle amazon 3d işlemini bi kere grçtikten sonra 3d istemesen tr kartla alışveris yapmaya izin veriyor ama buna gelene kadar doğrulama yapman gerekiyor ondan amazon hesap alıyorlar

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,448
841
113
[
Yok kanka tam olarak öyle amazon 3d işlemini bi kere grçtikten sonra 3d istemesen tr kartla alışveris yapmaya izin veriyor ama buna gelene kadar doğrulama yapman gerekiyor ondan amazon hesap alıyorlar
Dediğini yapsada parayı nasıl çekicek Amazon kullandıgim için biliyorum öyle basit bir yer değil bu ürün satayım para hesabıma gelsin.kripto filan yok orda yanı.yurt dışı ödeme yöntemleri var onları açmak için bile acayip uğraştıyorlar o yüzden tutmadı Türkiye'de kimse pek uğraşmıyor

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,664
3,828
113
[
Dediğini yapsada parayı nasıl çekicek Amazon kullandıgim için biliyorum öyle basit bir yer değil bu ürün satayım para hesabıma gelsin.kripto filan yok orda yanı.yurt dışı ödeme yöntemleri var onları açmak için bile acayip uğraştıyorlar o yüzden tutmadı Türkiye'de kimse pek uğraşmıyor
Dostum ne parası allah askına borsamı burası adamlar bildiğin ürün geçiyor karttan işte para hesabına gelmesi ne coğu uygundan satış yapıyor cogu kargocuyla alıyor ürünü hesabını satan kişiye kalıyor şikayet ettiğin zaman

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,192
3,330
113
Bilader ben adamı 2 yıldır tanıyorum zaten yazdığımı okudun mu

eren123

Tanınmış üye