Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böyle Bir İşin Hakkı Ne Kadar Olmalı

Ne kadar olmalı

• 40000

Kullanılan: 9 8.9%
  • 50000

Kullanılan: 11 10.9%
  • 60000+

Kullanılan: 81 80.2%

• Kullanılan toplam oy
    101

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,286
7,494
113
Arkadaşlar selamün aleyküm bugün bir yere bekçilik için iş görüşmesine gittim çalışma saati 16 saat yani akşam 4 ten ertesi gün sabah 8 e kadar bir şantiyeyi bekleyeceğim yapacağım şey sadece beklemek ve mal gelirse yönlendirmek evim Avrupa yakasında çalışacağım yer Anadolu yakasında 3 vesait le gidip 3 vesaitle dönüyorum ayda 40 bin maaş deniyor yol ve yemek vermiyorlar bu tarz hayatınızı resmen satacağınız bir iş için ne kadar maaş istersiniz?
Bekçilik gibi bişey iyi para vermişler yine

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,116
5,790
113
Ayrıca cumartesi ve pazar gibi bir izinde yok?
Adamlar senle alay etmiş dostum git 3 ayda bi dil öğren gece otelde çalış aynı parayı 8 saatte alırsın fazlasıyla

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,116
5,790
113
Bu tip işletmeleri bulup idam ettireceksin sahiplerini adamlar dalga geçiyor 16 saate 40 bin ne demek adli herifler ya

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,286
7,494
113
Bu tip işletmeleri bulup idam ettireceksin sahiplerini adamlar dalga geçiyor 16 saate 40 bin ne demek adli herifler ya
Dostum çoğu işletme aynı dünyadan haberin yok herhalde öyle olmayanda 28 27 bandında maaş veriyor 😂

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
kıyas doğru değil ama klavye başı site canlı destekliği 12.00-08.00 33000 iken senin o çabaya 40 az gibi duruyor
Kral bence kıyas gayet doğru uyku yok sosyal hayat sıfır yaşantı sıfır 16 saat mesai yaptırılıyor e zaten İstanbul'da oturuyorum karşıya geçip eve gitmem 1 saat sürüyor belki fazlası bide şöyle bir durum var akşamda 1 saat erken kalkmam lazım yani yaklaşık günde 4 saat uyumam lazimki calisabileyim

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Kral bence kıyas gayet doğru uyku yok sosyal hayat sıfır yaşantı sıfır 16 saat mesai yaptırılıyor e zaten İstanbul'da oturuyorum karşıya geçip eve gitmem 1 saat sürüyor belki fazlası bide şöyle bir durum var akşamda 1 saat erken kalkmam lazım yani yaklaşık günde 4 saat uyumam lazimki calisabileyim
öyle zaten bu arkadaşınki direkt kölelik gibi geldi bana
8-16 fabrikalar 40-50k veriyorken bu işi cazip kılan ne oldu ki

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,240
568
113
Gitme kral insan boş kalınca şeytan dürtüyor 16 saat boş duramazsın sosyal medya oyun cart curt bi yere kadar zaten internet dayanmaz orası ayrıda emin ol o 16 saat boyunca bi fazla kumar oynarsın

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
öyle zaten bu arkadaşınki direkt kölelik gibi geldi bana
8-16 fabrikalar 40-50k veriyorken bu işi cazip kılan ne oldu ki
Kral telefonda bekçilik dendi tamam eyvallah bekçilikte sıkıntı yok 10-12 saat çalışılır basit oturduğun yerden ama 16 saat hiç izin yok deyince şaşırdım

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Gitme kral insan boş kalınca şeytan dürtüyor 16 saat boş duramazsın sosyal medya oyun cart curt bi yere kadar zaten internet dayanmaz orası ayrıda emin ol o 16 saat boyunca bi fazla kumar oynarsın
Dostum bende ondan korkuyorum insan sıkıldığında kumara bir fazla yoğunlaşıyor hep ordada sıkılacağım bol bol vaktim olacak

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,240
568
113
Dostum bende ondan korkuyorum insan sıkıldığında kumara bir fazla yoğunlaşıyor hep ordada sıkılacağım bol bol vaktim olacak
En temizi hiç gitme şuan en basit en boş bi firmaya gitsen bile hem yol yemeğin olur hem çalışma saatin az olur işsizlik zor ha deyince bulunmuyor akıl vermeside kolay ama ne diyelim inşallah kafana göre bi yer denk getirirsin

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
En temizi hiç gitme şuan en basit en boş bi firmaya gitsen bile hem yol yemeğin olur hem çalışma saatin az olur işsizlik zor ha deyince bulunmuyor akıl vermeside kolay ama ne diyelim inşallah kafana göre bi yer denk getirirsin
Kral şöylede bir durum mevcut sadece yola günde 200 lira para gidiyor git gel yemek desen cabasi inşallah denk gelir

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Hakkı 100 bin olsa ne olacak forumda anket yaptım herkes bu işin hakkı 100 bin ₺ imiş patron bu parayı vereceksin mi diyeceksin
Bir kamil gider bir kamil gelir
Ben bu hayatta öyle yalama tipler tanıyorum ki 10 bin liraya bile yalakalık olsun diye çalışırlar

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Hakkı 100 bin olsa ne olacak forumda anket yaptım herkes bu işin hakkı 100 bin ₺ imiş patron bu parayı vereceksin mi diyeceksin
Bir kamil gider bir kamil gelir
Ben bu hayatta öyle yalama tipler tanıyorum ki 10 bin liraya bile yalakalık olsun diye çalışırlar
Kral çok haklısın hemde çok o yalamalar bitmiyor geceden beri düşünüyorum inanki ne yapsam diye

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,440
784
113
Soyle diyim bir gunde cift vardiya yapicaksin. Hic yoktan 45 maas yol yemek vermeliler. 60 lira yol desek kabaca 1800,3000 de yemek 5 binide senin ihtiyacına gidicek. Mesaide odemiyorlarmis. Şuanlik basla ama en acilinden baska is bul.Bu emekli 70 lik dayı işi. Metal sektorunde giris ücretleri 28 civarı. Bulundugun ilcenin istihdam bürolarını araştır.