Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Boşanan Arkadaşlar Sadece

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,075
13,760
113
Benim senden daha kötü durumum işsizim evim yok kiradayim çocuğum okula gidiyor ama bosanmayi asla düşünmüyorum her ay 37k ödemem var

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
29 bin maaş evli iki çocuklu bir insana nasıl yetsin ki ben bekarım 36 bin alıyorum mesailerle 40ı geçiyor gene geçinemiyorum. Allah yardımcın olsun dostum fakat evli ve çocukluyken hele ki düşük maaşla kumar oynadığın zaman elindeki de gidiyorsa boşanma kaçınılmaz. Umarım bir çıkış yolu bulursun.
ev kıra degıl yıne gecenır ama rahat gecınemez

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Arkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Kabahatli sen olduğun için çocuk anneye verilir + nafakada ödemek zorunda kalırsın 100 k fazla bir miktar degil kira falan yokmuş zaten 3-5 ayda calışıp rahat kapatırsın olayları fazla büyütmemek lazım ortada cocukta var onun için bile olsa boşanmayı aklınızın ucundan bile gecirmeyin

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,644
6,560
113
3 4 milyon borcun var sandım 100k borcun varmış git. 2 ay iki işte çalış ödersin borçlarını kardeşim 100k için yuvamı yikilirmis

esong59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
199
86
28
Aga duruma göre değişir anlaşmalı boşanma yaparsa çocuğunda vasisi sana verirse yaş farketmiyor senden kalır anlaşmalı boşanmaya ama diğer türlüsünü bilmiyorum ben anlaşmalı boşanmaya 3 çocuğumu da aldım nafaka da ödemiyorum ayrıldığında en küçük çocuğum bir yaşındaydı

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,525
2,548
113
Okurken duygulandım umarım aileni dağıtmadan bir çıkış yolu bulursun allah büyüktür acele etme Allah yardımcın olsun inşallah dost

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Konudan ayrı bir duyuru yapayım.Evlat edinmek isteyen varsa arkadaşlara duyurum var.

1- sahiplendirilecek yavru üniversite mezunu
2- az kumar oynuyor cok bagimli degil
3-her konuda bilgili kendini gelistirmis donanımlı
4-müzikle falan ilgili 3-4 enstruman calıyor
5-askerligini falan yapmış
6-yaşca çok buyuk degil 34'cük yasında.

İlgilenenler ulasabilir

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Mahkeme açıldığı tarihte müşterek çocuk anne yada baba kimdeyse mahkeme geçici velayetin kararını verinceye kadar onda kalır. Gecici velayet verilinceye kadar iki ebeveyn de aynı konumda olduğundan dolayı mahkeme kararına kadar hiçbir şekilde çocuk kimdeyse ondan alınamaz.

Mahkeme sonrası maddi imkan ve duruma göre karar verilir. Annenin kötü bir alışkanlığı yoksa eğer nafaka bağlanır ve çocuk anneye verilir.

musifer

Gün Gelir Devran Döner Kasap Domalır Tavuk Gömer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
117
33
28
Arkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
anne iyi ilgileniyorsa zaten onda kalsın sen bakamiSin onun gibi

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,049
113
Ne hayatlar var be. ben de bu eşikteyim ama ailemi seviyorum düşünmüyorum böyle bişey. baya azalttım bu mkodumun meredini ama hala elim ayağım titriyor. borç had safhada. gerekerise bi tarikata falan mürit olup kendimi nefret ettirecem kumardan

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,075
13,760
113
Konuşma özürlüsün daha derdini kendin anlatamıyorsun kalkmış kafan basmıyor herhalde diyorsun bu ne iltifat mı ediyorsun peki senin kafan anlatmaya yetmiyor, işsizlik maaşıyla alakalı bişey mi demişsin ek iş yapıyorum diye bişey mi demişsin, nasıl geçiniyorsun soruma deneme bonusu artı kodlar ile demişsin, bir arkadaş da verdiğin cevaba şaşırmış, ne anlamamızı bekliyorsun bundan senin işsizlik maaşı aldığın ek iş yaptığın bana vahiy mi inecek. Neyse hadi tamam bak dalgana.
Sakin ol dost

byismo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
451
63
İşte kumarın hepimizi getirdiği nokta. Ayrılık hariç hepsini yaşadım bende. 3 ay oldu valla sitelere bir kuruş atmadım. Atmıcamda büyük yemin ettim.
Benimde kumar yüzünden borcum vardı.
Eşime anlattım. Sağolsun anladı.borçları bir kağıda yazdık hepsini 3 ayda bitti sayılır. Şimdi kardeşim sen öyle yada böyle evlendin senin hataların bunlara sebep oldu. Aynı benim gibi. Benim nasıl eşimin hiç bir suçu yok sa senin eşininde yok.
Kendi hayatımızı hadi kararttık onların suçu yokki. Yanlış anlama lütfen bende bak kendimi işin içine katıyorum.
Çok zor bu illetten kurtulmak çok iyi anlıyorum.
Ama inan eşinden ayrılmak hiç çözüm olmayacak birde onu bu kötü duruma sürükleyip onun ahı üzerinde kalacak.
Bu lânet kumar senin eşinden evladından evinden çok mu kıymetli güzel kardeşim.
En başta bundan kurtulmak için birincisi
Yalanı hayatımızdan çıkarıcaz. Sonra herşeyi eşinle konuş paylaş kendine bir söz ver. Kurtulamam mı diyosun. Çok basit.
O telefonu sat git bir tane tuşlu telefon al.
Bu mk kumarı da telefonu da senin evladından kıymetli değil.
Bak etrafına boşanan insanların evlatları hep ortada.
Kendini topla lütfen geç bir yere otur kendini sorgula.
Vallahi billahi ben bıraktım.
Sende yaparsın.
Allah yardımcınız olsun

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Hatalıysam özür dilerim dost
Ben sana cidden samimice sordum merak ettiğimden nasıl geçindiğini çalışmıyorum ev kira çocuk var 37 k ödüyorum diyince merak ettim çünkü burda da sıklıkla görüyorum, sen de bu soruma cevap olarak deneme bonusu artı kodlar dedin, yani burdan samimiyetle söylüyorum sorduğum soruma cevap olarak bunu verince işsizlik maaşı artı ek iş yaptığın ipucunu bulamadım, bana kalırsa çoğu kişi de bulamazdı,yoksa şükür aklımız başımız yerinde. Estağfurullah sen de kusura bakma.

byismo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
451
63
3 4 milyon borcun var sandım 100k borcun varmış git. 2 ay iki işte çalış ödersin borçlarını kardeşim 100k için yuvamı yikilirmis
Merhaba güzel kardeşim emin ol oda biliyor bunu o borcun ödenebilecek bir borç olduğunu. Fakat psikolojik etki tamamen. Şu an kendini boşlukta hissediyor. Yapacak gücüm kalmadı diyor. Tamamen kumarın ona verdiği zarar işte.ucunda ölüm yokkk bunun. Borç ödenir. Ama önemli olan tekrarlamamak. İnşallah herkes başarır kurtulur. Mk siteleri bedeva 50 fş 100 fş verirken en başta zehiri saldılar içimize maalesef

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,288
372
83
Ah be dostum bu kadar kumara rağmen eşin seni boşamamış yanında kalmışsa o kadını kaybetme bende evliyim eşim çekiyor allah razı olsun ama bizim kendimize çeki düzen vermemiz lazım boşanmak çare asla değil en güzeli orta yolu bulmaz bence biraz düşün çabuk karar verme sonra geri dönüşü olmaz