- 21,075
- 13,760
- 113
Benim senden daha kötü durumum işsizim evim yok kiradayim çocuğum okula gidiyor ama bosanmayi asla düşünmüyorum her ay 37k ödemem var
ev kıra degıl yıne gecenır ama rahat gecınemez29 bin maaş evli iki çocuklu bir insana nasıl yetsin ki ben bekarım 36 bin alıyorum mesailerle 40ı geçiyor gene geçinemiyorum. Allah yardımcın olsun dostum fakat evli ve çocukluyken hele ki düşük maaşla kumar oynadığın zaman elindeki de gidiyorsa boşanma kaçınılmaz. Umarım bir çıkış yolu bulursun.
Kabahatli sen olduğun için çocuk anneye verilir + nafakada ödemek zorunda kalırsın 100 k fazla bir miktar degil kira falan yokmuş zaten 3-5 ayda calışıp rahat kapatırsın olayları fazla büyütmemek lazım ortada cocukta var onun için bile olsa boşanmayı aklınızın ucundan bile gecirmeyinArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Evinin kira olmadığını gördüm ondan bahsetmedim bile zaten kiracı olan 29a hiç yaşayamaz bile bırak geçinmeyi.ev kıra degıl yıne gecenır ama rahat gecınemez
E parayı nerden buluyon kanka kumar da oynuyonBenim senden daha kötü durumum işsizim evim yok kiradayim çocuğum okula gidiyor ama bosanmayi asla düşünmüyorum her ay 37k ödemem var
anne iyi ilgileniyorsa zaten onda kalsın sen bakamiSin onun gibiArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Deneme Bonusu kodlar vs vsE parayı nerden buluyon kanka kumar da oynuyon
Deneme bonusu ile ev geçindiriyorsun yani, peki.Deneme Bonusu kodlar vs vs
Kemal ya kafan basmıyor yada.benimle kafa yapıyorsun işsizlik maaşı artı 1.2 ek ise gidiyorum bir.sekilde dönüyor evDeneme bonusu ile ev geçindiriyorsun yani, peki.
Sakin ol dostKonuşma özürlüsün daha derdini kendin anlatamıyorsun kalkmış kafan basmıyor herhalde diyorsun bu ne iltifat mı ediyorsun peki senin kafan anlatmaya yetmiyor, işsizlik maaşıyla alakalı bişey mi demişsin ek iş yapıyorum diye bişey mi demişsin, nasıl geçiniyorsun soruma deneme bonusu artı kodlar ile demişsin, bir arkadaş da verdiğin cevaba şaşırmış, ne anlamamızı bekliyorsun bundan senin işsizlik maaşı aldığın ek iş yaptığın bana vahiy mi inecek. Neyse hadi tamam bak dalgana.
Ben sana cidden samimice sordum merak ettiğimden nasıl geçindiğini çalışmıyorum ev kira çocuk var 37 k ödüyorum diyince merak ettim çünkü burda da sıklıkla görüyorum, sen de bu soruma cevap olarak deneme bonusu artı kodlar dedin, yani burdan samimiyetle söylüyorum sorduğum soruma cevap olarak bunu verince işsizlik maaşı artı ek iş yaptığın ipucunu bulamadım, bana kalırsa çoğu kişi de bulamazdı,yoksa şükür aklımız başımız yerinde. Estağfurullah sen de kusura bakma.Hatalıysam özür dilerim dost
Merhaba güzel kardeşim emin ol oda biliyor bunu o borcun ödenebilecek bir borç olduğunu. Fakat psikolojik etki tamamen. Şu an kendini boşlukta hissediyor. Yapacak gücüm kalmadı diyor. Tamamen kumarın ona verdiği zarar işte.ucunda ölüm yokkk bunun. Borç ödenir. Ama önemli olan tekrarlamamak. İnşallah herkes başarır kurtulur. Mk siteleri bedeva 50 fş 100 fş verirken en başta zehiri saldılar içimize maalesef3 4 milyon borcun var sandım 100k borcun varmış git. 2 ay iki işte çalış ödersin borçlarını kardeşim 100k için yuvamı yikilirmis
Ah be dostum bu kadar kumara rağmen eşin seni boşamamış yanında kalmışsa o kadını kaybetme bende evliyim eşim çekiyor allah razı olsun ama bizim kendimize çeki düzen vermemiz lazım boşanmak çare asla değil en güzeli orta yolu bulmaz bence biraz düşün çabuk karar verme sonra geri dönüşü olmazArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.