- 498
- 126
- 43
çekim verildi
Nedeniptal edildi talep
çektim
Kaç dakika da geldiçektim
3saat önce çektimArkadaşlar son zamanda çekim yapan var mı siteler ilk başta ödeyip sonra ödemeye biliyorlar çünkü
Tamamdır teşekkürler3saat önce çektim
Servis sağlayıcımız tarafından yapılan kısa bir güncelleme nedeniyle şu anda bu hatayı almaktasınız. Yaklaşık olarak 30 dakika sonra tekrar işlem yapmayı deneyebilirsiniz.Site çöktü çekimlere izin vermiyor güncelleme bahanesiyle sakın yatırım yapmayın şuan
aynen banada aynısını söylediler çekim yapılmıyor .Site çöktü çekimlere izin vermiyor güncelleme bahanesiyle sakın yatırım yapmayın şuan
Dün yatırımı kaybettim site canlı destek kapandı diye bugün tekrar yatırım yaptım çekim yapacağım akşam talep ver diyorlar bakım varmışaynen banada aynısını söylediler çekim yapılmıyor .
Site patladı beyler ödemiyor. Mahalle ağzıyla konuşmaya başladı destek. İçerde parası kalana geçmiş olsun. Denemeye çalışanlarda uzak dursunServis sağlayıcımız tarafından yapılan kısa bir güncelleme nedeniyle şu anda bu hatayı almaktasınız. Yaklaşık olarak 30 dakika sonra tekrar işlem yapmayı deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar Enbet üyelere 250 fs eklemişhttps://bonisa50.com/tr/ klasik yeni sitelerden
kyc2 yap
bonisa200 kodunu kullan
spinden 100tl aşağısı çıkarsa silinir
1000 tlye kadar çıkanı askıya aldırma mantığı çekeceğin kadar yatır
max 1000
lisanslarına baktım güncel gözüküyo da bilemedim2 saattir falan bakım ayağına bekletiyorlar ne çekim yapabiliyorsun ne oyunlara giriyor. Kopartacaklar bizi herhalde
Yapmış bulundukSite çöktü çekimlere izin vermiyor güncelleme bahanesiyle sakın yatırım yapmayın şuan
Geçmiş olsunYapmış bulunduk