Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bonisa 200 Spin Deneme Bonusu

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Arkadaşlar son zamanda çekim yapan var mı siteler ilk başta ödeyip sonra ödemeye biliyorlar çünkü

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,075
17,803
113
Site çöktü çekimlere izin vermiyor güncelleme bahanesiyle sakın yatırım yapmayın şuan

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,075
17,803
113
Site çöktü çekimlere izin vermiyor güncelleme bahanesiyle sakın yatırım yapmayın şuan
Servis sağlayıcımız tarafından yapılan kısa bir güncelleme nedeniyle şu anda bu hatayı almaktasınız. Yaklaşık olarak 30 dakika sonra tekrar işlem yapmayı deneyebilirsiniz.

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
aynen banada aynısını söylediler çekim yapılmıyor .
Dün yatırımı kaybettim site canlı destek kapandı diye bugün tekrar yatırım yaptım çekim yapacağım akşam talep ver diyorlar bakım varmış :) Tekrar kaybedeğim diye ve evet haklılar 1000 yapmaya çalışıp kaybedecem yine. Bir de ben soru sormadan oynamaya devam edebilirsiniz diyor :)

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,075
17,803
113
Servis sağlayıcımız tarafından yapılan kısa bir güncelleme nedeniyle şu anda bu hatayı almaktasınız. Yaklaşık olarak 30 dakika sonra tekrar işlem yapmayı deneyebilirsiniz.
Site patladı beyler ödemiyor. Mahalle ağzıyla konuşmaya başladı destek. İçerde parası kalana geçmiş olsun. Denemeye çalışanlarda uzak dursun

aksdak23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
514
141
43
2 saattir falan bakım ayağına bekletiyorlar ne çekim yapabiliyorsun ne oyunlara giriyor. Kopartacaklar bizi herhalde

aksdak23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
514
141
43
Lanet olsun cidden 214 lira para için