Bana sozun vardi Dün kardesim ?.@Hakan170 @Hayat1kumar iban atın abi
bol şans dost
tamam sana da yarın atarız dost nolduBana sozun vardi Dün kardesim ?.
Dovsen daha iyiydi dostBana sozun vardi Dün kardesim ?.
Yok kardesim Hatirlattim dunde sozun vardi ya. söz ahizdan 1 kere cikar o yüzden Hadi iyi gecelertamam sana da yarın atarız dost noldu
Ben sizin gibi yalakalik yapamam kardes hersey net bende Sozunu hatirlattim sadeceDovsen daha iyiydi dost
Tebriklertamam sana da yarın atarız dost noldu
Sözün bitdigi yer diyorsun da nerde yalaka varsa ben ...anladın sen gerisiniBen sizin gibi yalakalik yapamam kardes hersey net bende Sozunu hatirlattim sadece
Yazdigim seyde bi yanlis varmi Kardes. dövseydin fln diosun Adam gibi sozunu hatırlatttim sadeceSözün bitdigi yer diyorsun da nerdebyalaka varsa ben ...anladın sen gerisini
Daha kibarca olabilirdi dost yani biraz alacaklı gibi olmuş iyi formlarYazdigim seyde bi yanlis varmi Kardes. dövseydin fln diosun Adam gibi sozunu hatırlatttim sadece
🤣🤣🤣🤣@Shellac dost 4 abime kardesıme ulasım sağladık kapatabilirsin. herkeze bol şans dostlarım
Tebrikler dost@Shellac dost 4 abime kardesıme ulasım sağladık kapatabilirsin. herkeze bol şans dostlarım
Tebrikler dosts. a dostlar canlıdan aldık. maç fena kızıştı umarım 2 gol daha cıkar cıkarsa 2 dostu görürüz . bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 827716