- 13,302
- 8,670
- 113
Bişe demedim can Allah daha çok versin arkadaşa 🧿🧿Bro benim muhabbetim olan alip verdigim adam cok sen daha yeni sayilirsin
Bişe demedim can Allah daha çok versin arkadaşa 🧿🧿Bro benim muhabbetim olan alip verdigim adam cok sen daha yeni sayilirsin
Essek cnkuKupayı eliyle itti totrnhy
Harbiden öyleEssek cnku
Gol olursapsg aldı hayırlı olsun helal olsun adamlara🦅
Belliydi zaten,,sadece aksiyon macera yaşattılar işte totham apsg aldı hayırlı olsun helal olsun adamlara🦅
En bitik hali olan takımın kadrosu depin 10 kat üstünde 😁 dep de ingiltere nin geçen senenin ilk 14 de yokadamlar çok relaxtı abi özgüven ve kadro genişliği önemliği adamlar en bitik haliyle kupa aldılsr helal olsun
tot kendı kendıne yaptı aslında düzeni bozan şl felan filan ama dediğin gibi dost adamlar her türlü üstün. td ün akıllığıda bu maçta üst düzeydeydı. 70 den sonra aldı genç 0 km leri fişi çekti. 60 dan sonra tot zaten döküldü mk ayakta duramıyordu adamlarEn bitik hali olan takımın kadrosu depin 10 kat üstünde 😁 dep de ingiltere nin geçen senenin ilk 14 de yok
1-3 bekliyorum diyordun bi ara,,tot kendı kendıne yaptı aslında düzeni bozan şl felan filan ama dediğin gibi dost adamlar her türlü üstün. td ün akıllığıda bu maçta üst düzeydeydı. 70 den sonra aldı genç 0 km leri fişi çekti. 60 dan sonra tot zaten döküldü mk ayakta duramıyordu adamlar
Adamların oyuncusu yok bi tane cole palmer olsa bugün bu maç 0-4 felan biterdi en kötü malesef şu dandik kadroyla psg nin kadroya kafa tutuyorsa helal olsun derim ama psg bu sene hiç bi bokum yapamaz şampiyonlar liginde gelsin bi liverpool chelsea barça gör bunları.tot kendı kendıne yaptı aslında düzeni bozan şl felan filan ama dediğin gibi dost adamlar her türlü üstün. td ün akıllığıda bu maçta üst düzeydeydı. 70 den sonra aldı genç 0 km leri fişi çekti. 60 dan sonra tot zaten döküldü mk ayakta duramıyordu adamlar
öyle deme dost adamlar yeni tatilden geldiler psg herzaman iddalı takım kazandım diye demiyom adanlar 2-3 yıldır harıkalar . bu sene yıne iddslı olurlar hatta ceyrek fınal zorlsrlarAdamların oyuncusu yok bi tane cole palmer olsa bugün bu maç 0-4 felan biterdi en kötü malesef şu dandik kadroyla psg nin kadroya kafa tutuyorsa helal olsun derim ama psg bu sene hiç bi bokum yapamaz şampiyonlar liginde gelsin bi liverpool chelsea barça gör bunları.
Mbapee gitti düzeldi psgöyle deme dost adamlar yeni tatilden geldiler psg herzaman iddalı takım kazandım diye demiyom adanlar 2-3 yıldır harıkalar . bu sene yıne iddslı olurlar hatta ceyrek fınal zorlsrlar
Ya bu sene kazanmaları biraz da şansı dost bakma inter barçayı elemesi bi şans olasılığı gibiydi gidip 4 atmak istedi golü yedi sonra elinden kaydı prda finale barça çıksaydı kupa farklı müzede olurdu çünkü ballondor u da belirlicektiöyle deme dost adamlar yeni tatilden geldiler psg herzaman iddalı takım kazandım diye demiyom adanlar 2-3 yıldır harıkalar . bu sene yıne iddslı olurlar hatta ceyrek fınal zorlsrlar
Bro benim dm aana gelmiyor dun yazdim gelmemis sen bana yaziver zana zahmetdostlar çekim verdik. işleme alındığı an iban atsın kazanan arkadaslar
Bana sozun vardi Dün ama tutmadin kardesimdostlar çekim verdik. işleme alındığı an iban atsın kazanan arkadaslar
Bana sozun vardi Dün ama tutmadin kardesimdostlar çekim verdik. işleme alındığı an iban atsın kazanan arkadaslar