- 13,143
- 8,410
- 113
Daim olsundostlar 2 kişi 500 yapacaktım. şimdi dm felan dolmasın 4 kişi 250 yapalım. 14 k harcadık bugün bizede kalsın 1-2 k
Daim olsundostlar 2 kişi 500 yapacaktım. şimdi dm felan dolmasın 4 kişi 250 yapalım. 14 k harcadık bugün bizede kalsın 1-2 k
Poğaça beyden 1 kere yiyemedenBırakta birazda başkası yesin metin
Mantıkli reis daha çok kişi faydalanırdostlar 2 kişi 500 yapacaktım. şimdi dm felan dolmasın 4 kişi 250 yapalım. 14 k harcadık bugün bizede kalsın 1-2 k
Tebriklerdostlar 2 kişi 500 yapacaktım. şimdi dm felan dolmasın 4 kişi 250 yapalım. 14 k harcadık bugün bizede kalsın 1-2 k
Kesene bereket yap yap ne kadar çok kişi faydalanırsa iyidirdostlar 2 kişi 500 yapacaktım. şimdi dm felan dolmasın 4 kişi 250 yapalım. 14 k harcadık bugün bizede kalsın 1-2 k
gelmedi abiLa dunku dm gelmedimi sana diyom
Kesene bereket Bolşanss bol kazançlardostlar 2 kişi 500 yapacaktım. şimdi dm felan dolmasın 4 kişi 250 yapalım. 14 k harcadık bugün bizede kalsın 1-2 k
70e kadar çok kötüydü amabu psg futbola fazla bi takım bu kupayıda alırsa vallahi adamlara helal olsun
Hadi bugün Ballısin bana da poğaça ısmarlagelmedi abi
Uzatmalar yokmu şimdi ne saçmabu psg futbola fazla bi takım bu kupayıda alırsa vallahi adamlara helal olsun
Reale los galacitos dediler psg bambaşka çıktıbu psg futbola fazla bi takım bu kupayıda alırsa vallahi adamlara helal olsun
Bas açıksa kupayı alır konuyu kitleyip gidelimbu psg futbola fazla bi takım bu kupayıda alırsa vallahi adamlara helal olsun
Çekiliş usulü mü yapiyon kraldostlar kupon sonuclanmadı beklyom