Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bodrum Otelleri

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,913
113
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Bodrum Gümbet Phoenix Sun Hotel
Barlar Sokağına 3 4 dakika yürüme mesafesi var
Otelin etrafinda birçok restaurant ve market de var eglenmek istiyorsan Bodrumda Gümbet tek geçerim otelde konum olarak iyi mekanlar pahalı barlar ve restaurantlar ama pisman olmazsın Bodruma giden fiyatına katlanır

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,913
113
Antalya da Kemer
Bu sene Kemer turist pek fazla yokmuş oteller cogu bos diyorlar fiyatlari aşağıya çekmişler

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Bodrum Gümbet Phoenix Sun Hotel
Barlar Sokağına 3 4 dakika yürüme mesafesi var
Otelin etrafinda birçok restaurant ve market de var eglenmek istiyorsan Bodrumda Gümbet tek geçerim otelde konum olarak iyi mekanlar pahalı barlar ve restaurantlar ama pisman olmazsın Bodruma giden fiyatına katlanır
Ayirttirdim yer gardasim bakım

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Para durumuna göre paran varsa Bodrum Çeşme vereyim yoksa öğrenciysen bile yerler var

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,585
9,905
113
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Balayına gitmiştim loxia comfort resort kemer şimdi ki adı amara comfort sanırım ben 15 Ekim de gittim sezon sonu hatta yemekler için yorum yaptım 1 saat sonra aradılar oteldesiniz gelin görüşelim kusura bakmayın sezon sonu o yüzden bazı menülerde değişiklik oluyor telafi etmek için 2 gün daha sizi agırlayalım Buyrun kalın demişlerdi uçak olduğu için reddettim genel anlamda güzel yer ama çocuk falan yok kendine ait plajı var

Ferdinyoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
1,147
113
Bodrum'da otelde çalışıyorum çevreyi tanıyorum biliyorum. Yaz yardımcı olurum

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,019
4,418
113
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar 45000 ayirttirdik bakalım 😀
Yabancılar daha ucuza alıyor he almancilar vardı Türk eleman gösterdi bana ben 5 gecelik aldığım paraya adam 7 gecelik almış birde daha güzel odaya

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Tatil için Karadeniz i tavsiye ederim. GİDEROS favori

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
Ne alaka aga gümbetteydim geçen ay 5 gün 4 gece krallar gibi takıldım 70k yı geçmedi 200 ne alaka
Adam iki kişiymiş, kız arkadaşıyla iki kişi oda ayırtacakmış ya hani. Ben gitsem 50 k ile rahat yaparım ama manitayla aynı olmaz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,913
113
Ne alaka aga gümbetteydim geçen ay 5 gün 4 gece krallar gibi takıldım 70k yı geçmedi 200 ne alaka
5 bin e kral oteller var 5 gün kalsan 25 k yapar 25 k da yesen yine 200 k etmez eskisi gibi değil fiyatlar millet Yunanistan Mısır a gidince Oteller fiyatları baya alta cekti

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
5 bin e kral oteller var 5 gün kalsan 25 k yapar 25 k da yesen yine 200 k etmez eskisi gibi değil fiyatlar millet Yunanistan Mısır a gidince Oteller fiyatları baya alta cekti
Arkadaşım Yenice balayı için 3 gece 90 a tuttu oteli dost. Günlük Bodrum'da herşey dahil otel varsa adam gibi yazın önümüzdeki ay gidelim. Hayatta bulamazsın

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,117
905
113
bodrum neşe pansiyon deniz önünde şezlong şemsiye kahvaltı dahil fiyat içinde. yemek yerleride var yakın. pansiyonda bodrum kalesi gözüküyor 10 numara yer. fiyatı otele göre iyi. enazından öğlen manav var meyve alırsın akşam birsürü restoran var denize yakın 2 kişi toplam 1000-1500 ödersin. sap map yok aile pansiyonu 2 kez gittim

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,913
113
Arkadaşım Yenice balayı için 3 gece 90 a tuttu oteli dost. Günlük Bodrum'da herşey dahil otel varsa adam gibi yazın önümüzdeki ay gidelim. Hayatta bulamazsın
Ben daha dün baktım Phoenix Sun gumbet de geçmiş yıllarda gittiğim otele oda fiyatlari 3000-3500-4500-5500 bir gecelik
Otel Gümbet barlar sokaginda merkezi konumda sabah kahvalti akşam yemegi var yerli içkiler sınırsız Bodrum sahile 10 dk yürüme mesafesi