Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bodrum Otelleri

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Ben daha dün baktım Phoenix Sun gumbet de geçmiş yıllarda gittiğim otele oda fiyatlari 3000-3500-4500-5500 bir gecelik
Otel Gümbet barlar sokaginda merkezi konumda sabah kahvalti akşam yemegi var yerli içkiler sınırsız Bodrum sahile 10 dk yürüme mesafesi
Buyur brom tavsiye ederim oteli yemekleri güzel çeşitlilik bol

Ekli dosyalar

aliakarca13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
464
83
bulursun ben bodrumluyum ağa ama dön gömlek gidersin zaten bu yaz bitik durumda Forum fazla kişi yok

Gfbarmy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
168
43
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Antalya Side kemer otellerine bak güzeldir memnun kalırsın

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
15 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..
Denize sıfır bu arada
Cok ucuz degilmi ciddimisin

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
6,596
113
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
ulaşırsan kardeşim 7-8 yıldır otelde şef yardımcı oluruz. yada yeme içme dışarda yaparım sadece konaklama istiyom dersen villa da var