- 2,015
- 620
- 113
Çok teşekkür ederim 🙏Bodrum gündoğan baia otel öneririm.sakin doğal güzelligi otel sıklığı harikadır
Çok teşekkür ederim 🙏Bodrum gündoğan baia otel öneririm.sakin doğal güzelligi otel sıklığı harikadır
Club titan var Alanya da 2. Kez geliyorum buraya en son 9 sene önce gelmiştim baya aktif animasyon etkinlikler falan gene konsepti de güzel netten bakabilirsin 3 gündür burdayım valla her gün yoruluyorum o derece sürekli etkinlikArkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Muhafazakar otel yani alkolsüz muhtemelen ama bazıları baya iyi oluyor benim suanki otelde kaydırak falan yok mesela ama konum olarak güzel çok yakınlarında marketler var istediğini alabiliyorsun sigara vs. falanO ne demek gardasim 😀
Haziran ortasında Bodrum ucuz olur Temmuz15-Eylül 15 arası x215 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..
Denize sıfır bu arada
Çok iyi fiyat baboş biz onun 3 katını evde kalırken yiyoz15 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..
Denize sıfır bu arada
Gitme boşver bu zamana kadar gittin zatenBu gece tuvalete gidecem 11 gibi konu acacam gideyim mi gitmeyeyim mi diye
Vallahi reis banada Gümbet gibi biryerde uygun geldi akşamları a dan Z ye kebap çeşitleri ev yemekleri mezeler alkol sınırsız denize sıfır ayriyeten turlar gece party konsepti ortam güzel hep Rus dolu çingene Suriyeli adanalı falan bulamazsın temiz yerÇok iyi fiyat baboş biz onun 3 katını evde kalırken yiyoz
Çok iyi de şimdi bulamazsın o fiyata belki sezon başı boş kalmasın diye günlüğü kişi başı 3500 e geliyor sırf okadar yer içersin herşey dahilde şu an fiyatlar uçtu ama heryer boşVallahi reis banada Gümbet gibi biryerde uygun geldi akşamları a dan Z ye kebap çeşitleri ev yemekleri mezeler alkol sınırsız denize sıfır ayriyeten turlar gece party konsepti ortam güzel hep Rus dolu çingene Suriyeli adanalı falan bulamazsın temiz yer
Adanalılarla ne derdin var dostVallahi reis banada Gümbet gibi biryerde uygun geldi akşamları a dan Z ye kebap çeşitleri ev yemekleri mezeler alkol sınırsız denize sıfır ayriyeten turlar gece party konsepti ortam güzel hep Rus dolu çingene Suriyeli adanalı falan bulamazsın temiz yer
O yönden düşüneceğini zannetmedim Alanya'da sahillerde Adanalı yankesici ve hırsızlar doludur giden bilir oraya nazaran iyi demek istedim Alanyada tatil yapanlar çok iyi bilir Adana'nın adamı candır birşey dediğim yok reisAdanalılarla ne derdin var dost
Yok dostum turizm mezunuyum üniversite referansiyla baslamistimSende mi etstur calısanısın Bodrum'da yıllarca rehberlik yaptım o otellerde fink attik
Bodrum'un en iyi yerlerinden diyebilirimBodrumdaki dediğin otel nasıl güzel mi
Ayranın yok içmeye. Tahtirivalle arıyonArkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Demek bayram bittikten sonra bensiz Bodrum'a gittin beeee...way seni gidi toprak seni......15 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..
Denize sıfır bu arada