Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bodrum Otelleri

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Uygun fiyata olsun hemşerim kaliteden yoksun da olmasın diyorsan Antalya Alanya grandsunlife oteli deneyebilirsiniz. Aksamlari Toros daglari safarisi deniz alti turu geceleri otel dışında diskolara götürmeler vs epey aktivitesi var. Fakat tur ile rezerv yaparsan çok sıkı ilgileniyorlar seninle.kraliyet ailesinden gibi hissediyorsun. Adamlar seni vip araçla havaalanindan aliyor bavulunu bile taşiyor odaya yerleştiriyor utanmasalar kuçagında gezdirecekler seni 😂

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Uygun fiyata olsun hemşerim kaliteden yoksun da olmasın diyorsan Antalya Alanya grandsunlife oteli deneyebilirsiniz. Aksamlari Toros daglari safarisi deniz alti turu geceleri otel dışında diskolara götürmeler vs epey aktivitesi var. Fakat tur ile rezerv yaparsan çok sıkı ilgileniyorlar seninle.kraliyet ailesinden gibi hissediyorsun. Adamlar seni vip araçla havaalanindan aliyor bavulunu bile taşiyor odaya yerleştiriyor utanmasalar kuçagında gezdirecekler seni 😂
Bunada bakıyorum şuan çok teşekkür ederim 🙏

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
bodrum antalya da yapacağın 4 günlük tatili yunan adalarında 7- 8 gün yaparsın ve hırto heriflerle muhattap olmazsın

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,965
607
113
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Ben varım türkbüküne git en temiz sakin harekrtli yer

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
819
113
Kardeş geçen benimde aklıma geldi vize pasaport istiyormu bunlar
İstiyor tabi sağlık sigortası özel sağlık sigortası poliçe filan 6 ay sigortalı çalışma kağıdı bir sürü şey istiyorlardı geçen yıl Bodrum limanında söyledim oraya gitmek için bir kağıt veriyor bir sürü evrak ilgimi cekmedi

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
819
113
Bütçe nedir 10 sene turizmde çalıştım,

Rixos,kervansaray (bodrum)

jacaranda resort belek ,Rixos otel belek(Antalya)

Fiyatlar yuksekdir buralarda ama kaliteli tatil yaparsın
Bodrumdaki dediğin otel nasıl güzel mi

Son düzenleme:

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,588
113
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Bodrum gündoğan baia otel öneririm.sakin doğal güzelligi otel sıklığı harikadır

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,588
113
Bütçe nedir 10 sene turizmde çalıştım,

Rixos,kervansaray (bodrum)

jacaranda resort belek ,Rixos otel belek(Antalya)

Fiyatlar yuksekdir buralarda ama kaliteli tatil yaparsın
Sende mi etstur calısanısın Bodrum'da yıllarca rehberlik yaptım o otellerde fink attik