- 3,396
- 2,433
- 113
Bu saatten sonra dokunulmaz zaten kasam var dedi kasası olmayan adam bozmalı sadeceBence hiç dokunma,nasibinde varsa yersin zaten bir şekil.
Bu saatten sonra dokunulmaz zaten kasam var dedi kasası olmayan adam bozmalı sadeceBence hiç dokunma,nasibinde varsa yersin zaten bir şekil.
Bir gole 12k fark ediyor yaniAnlık 20363 cashoutt
HAHSGAHSHHSASAGSGHA
Gaspa cikicamBir gole 12k fark ediyor yani
Sen olsada BozuyorsunBu saatten sonra dokunulmaz zaten kasam var dedi kasası olmayan adam bozmalı sadece
Kasa yokta zararda çok değil😆Bu saatten sonra dokunulmaz zaten kasam var dedi kasası olmayan adam bozmalı sadece
En son çare oysa yapacak birşey yokGaspa cikicam
Maç başı oynadıysa normaldir3.5 üst girmiş ya onu dedim ben hahahs
brom düşündürdü bu arada pişman olmazsan bozabilirsin iki takımda korktuğum takım haberin olsun en başta da söyledimAnlık 20363 cashoutt
En azından kupon yapacak kadar varsa kâfiKasa yokta zararda çok değil😆
Şimdi güzel bi kasan olacak inşallah tabii daha resmi won olmadıKasa yokta zararda çok değil😆
bro o iki takım hakkında bu kadar emin konuşmazdımDakka 60a kadar o gol gelecek
Valla hiç bozasım yok ama atamama ihtimalleri deli ediyor şuanbrom düşündürdü bu arada pişman olmazsan bozabilirsin iki takımda korktuğum takım haberin olsun en başta da söyledim
Ne kasaları hiç ettik AMK bu paramıŞimdi güzel bi kasan olacak inşallah tabii daha resmi won olmadı
Kg girseydim yeni kupon yapıyodum şimdi ahh ahhbro o iki takım hakkında bu kadar emin konuşmazdım
60 a kadar atarlar ben yumurtalı pide söyledim sana güvenerek jsjsjsjhsValla hiç bozasım yok ama atamama ihtimalleri deli ediyor şuan
brocum kazanç gayet iyi 20kdan olman üzücü olurValla hiç bozasım yok ama atamama ihtimalleri deli ediyor şuan
Kanka içinden ne geçiyorsa onu yap 20500 de az değilValla hiç bozasım yok ama atamama ihtimalleri deli ediyor şuan