- 1,452
- 1,201
- 113
Fener maçı işkillendirdi aga o yüzden sordumda fener atınca rahatladım birazBu kupon bozulur mu haydi Sivas haydi yiğidolar
Fener maçı işkillendirdi aga o yüzden sordumda fener atınca rahatladım birazBu kupon bozulur mu haydi Sivas haydi yiğidolar
Dostum sakın bozdurma, sivasın 1 golu banko.Fener maçı işkillendirdi aga o yüzden sordumda fener atınca rahatladım biraz
Canın sağolsun gelsin işteHer kupona 1k 2k atıp buna 500 atmamda baya epik olmuş😆
Doğru diyosun çok yatıyolar öyle sivas atsa güzel miktardan cashout atılır 23k falan görür tahminimbro betisin üstünden daha çok kork bence
Sivas kg olur
Kankam öyle ama okyanusların geçmişsin, bir gol için 31 bin liradan vazgeçilmez daha önce de söyledim, beklemek en mantıklısı. İnşallah atacak Sivas. Attıracağız, bekliyoruz. Gelirse bi rol de bize yaptırırsan role blanco hayratı yazdıracağım 🙏😅🙋♂️Fener maçı işkillendirdi aga o yüzden sordumda fener atınca rahatladım biraz
Kesin gelicek az attıysanHer kupona 1k 2k atıp buna 500 atmamda baya epik olmuş😆
o rakamlara çıkması için sıvasın başlar başlamaz atması lazım belli olmaz 45-50 arası futbolda tehlikeli he golu fbde bulabilir orası ayrı.Doğru diyosun çok yatıyolar öyle sivas atsa güzel miktardan cashout atılır 23k falan görür tahminim
Buraya kadar gelmiş dost sen bilirsin ben yine fırındayim bu arada ekmek sırasında
Gelsin de bu gelsinHer kupona 1k 2k atıp buna 500 atmamda baya epik olmuş😆
Yeterki gelsin pişman olmam söz😆Kesin gelicek az attıysan1k Neden atmadım pişmanlığı yasatıcak
![]()
Ateşi yelle biraz dostum sönmesin bekliyoruz kuponuBuraya kadar gelmiş dost sen bilirsin ben yine fırındayim bu arada ekmek sırasında
kehanetim üstümde bugün ohao rakamlara çıkması için sıvasın başlar başlamaz atması lazım belli olmaz 45-50 arası futbolda tehlikeli he golu fbde bulabilir orası ayrı.
ins bu tempoyla betiste iy bitmeden penalti falan bi gol daha çıkar