O zaman bekle newcastle bitsin betis iy 1 gol daha olsun fener zaten devre arası olur o ara biraz daha yükselir kasaSon para değil ya sıkıntı yok
Aynen sivas ataydı daha yüksek olurduCidden öyle he cashoutta yüksek olurdu hatta
Bol şans aga ben sıvasın atacağına inanıyorum kayıp öldürmezse beklenebilir sen bilirsinBekleyeceğiz bakalım hadi hayırlısı
15 korner kullanıp 34 şut çekip evinde çeviremiyorsan bırak bu işi bu aradaUlan Chelsea maçı çevirseydi çok iyi olacaktı 21k falan geliyodu ms1 basmıştım ağhh ahhh
O durumda bekleme taraftarıyım ama bozdur ne kadar 15 k falan varsa yap benceSon para değil ya sıkıntı yok
Betis de 2 olsaydı biraz rahatlarızNevcastle 3-1 iyi oldu
kanka kupon buraya kadar gelmişken varolan zarar sorun yaratmıyorsa beklenir bozdurmak ne blymBence bozdur dost sivas gol felan atamaz
kanka villarreal bence kg olur da sinek götürüp 1 1 e yatmazlar ins betis perşembe evinde oynadı çünküBetis de 2 olsaydı biraz rahatlarız
5k ile devam edecez zaten bi yerde kaybederiz yine dursun en iyisi🫠kanka kupon buraya kadar gelmişken varolan zarar sorun yaratmıyorsa beklenir bozdurmak ne blym