Abi bu yorumu yapıyorsunuz bir de adamın bana yazdığını beğeniyorsunuz iş mi bu adamın yaptığı ortadaKardes sende 3 kısı 100 tl ver yol al be ugrasıtorsun yarın otekı gun dıye ondan sonra muhabbet uzuyo yada hıc verme kıtlet konuyu
Tebrik etmissjn ya zaten niye bidaha ediyosunTebrikler bol kazançlar dilerim
Ne kadar tebrık o kadar cekılıs sansıTebrik etmissjn ya zaten niye bidaha ediyosun
Pardon dost sana sormadigim için bir dahakine sorarımTebrik etmissjn ya zaten niye bidaha ediyosun
Yok kanka onun ben varya şimdi@Müslüm75 kral aldın mı isodan
Bizi mal yerine koyup gitti delikanlı adam sözünde dururYok kanka onun ben varya şimdi
Adam değil o işte böyle insanları forumdan süresiz banlıcaksın kardeşimBizi mal yerine koyup gitti delikanlı adam sözünde durur
İso hangisi reisAdam değil o işte böyle insanları forumdan süresiz banlıcaksın kardeşim
Bravo kanatsız melekPardon dost sana sormadigim için bir dahakine sorarım
@İso75 bı lavuk kankaİso hangisi reis
tbrıkler dostGelirse Dağıtım Yapılacak..
25.000 bastığım kupondan 2 tane var. Yani 50.000 bastım toplamda
Ekli dosyayı görüntüle 837748
Ekli dosyayı görüntüle 837749
Ne diyorsunuz gelir mi?
Tebrikler reisGelirse Dağıtım Yapılacak..
25.000 bastığım kupondan 2 tane var. Yani 50.000 bastım toplamda
Ekli dosyayı görüntüle 837748
Ekli dosyayı görüntüle 837749
Ne diyorsunuz gelir mi?
Aferin kanatlı melekBravo kanatsız melek
Bana atar misin kral@Shellac hocam konutu kilitler misin dağıtımı pazar günü yapacağımı söylemiştim iyilik yaramıyor belli ki dağıtım yapılmayacak
Zaten yapmayacaksın neyin tribindesin ki pazar günü hesap kesim günü mu@Shellac hocam konutu kilitler misin dağıtımı pazar günü yapacağımı söylemiştim iyilik yaramıyor belli ki dağıtım yapılmayacak