- 3,939
- 3,269
- 113
Bekliyoruz Pazar gününu @blackwonna 🎉🎉Beyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Bekliyoruz Pazar gününu @blackwonna 🎉🎉Beyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Bekliyorum reis 🥰Beyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Burası kaçak et dagıtma yeri yanlış yerdesin reis 😂😂Beyler kurban etimi dağıtılacak
Kesene bereket dost şansın daim ola.Beyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Teşekkürler dost kesene bereketBeyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Bir hafta sonu bi bakmissin bakiye rulette sıfırlanmıs dikkat et basina gelmeden anlamazsın oluyor boyle seylerAhaha yok kral ben günlük zaten böyle 20-50 alıp çıkıyorum toplu çekiyorum haftanın son günü
La olm milletle kafa bulmayın yaBeyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
At yalanı... inananıBeyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Neden kafa bulsun dost adam öyle yamuk yapacak bir dost değil haftalık oynuyor kumarı belki nerden biliyorsunLa olm milletle kafa bulmayın ya
Olum para benim param sanane 3 kuruşa şurda yapmayacağın halt yok bak işine senin gibileri listeye alan namerttirAt yalanı... inananı
dağıtım yapmaz,yaparsa da
2 3 kişiye 250 dağıtır ne adamsınız siz ya pardon madam m çıkmamış
Senin gibi totoşu günlerce bekleyip para bekleyen de namerttirOlum para benim param sanane 3 kuruşa şurda yapmayacağın halt yok bak işine senin gibileri listeye alan namerttir
Kardes sende 3 kısı 100 tl ver yol al be ugrasıtorsun yarın otekı gun dıye ondan sonra muhabbet uzuyo yada hıc verme kıtlet konuyuOlum para benim param sanane 3 kuruşa şurda yapmayacağın halt yok bak işine senin gibileri listeye alan namerttir