- 4,355
- 2,985
- 113
Tebrikler
Allah daim etsin brocum 🧿🧿Beyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Beni. Unutma sözün varBeyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Bekliyoruz dostummmBeyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
İnsBeyler dağıtım olacak çekim yapmadım. Pazar akşamı bizzat kendim yapacağım kayırma vs durumu olmaması için
Ahaha yok kral ben günlük zaten böyle 20-50 alıp çıkıyorum toplu çekiyorum haftanın son günüDedim barbuta düştü diye
Hayırlı uğurlu olsun kral 😂 zar düşeş beyler alışverişlerAhaha yok kral ben günlük zaten böyle 20-50 alıp çıkıyorum toplu çekiyorum haftanın son günü
Tebrikler reisGelirse Dağıtım Yapılacak..
25.000 bastığım kupondan 2 tane var. Yani 50.000 bastım toplamda
Ekli dosyayı görüntüle 837748
Ekli dosyayı görüntüle 837749
Ne diyorsunuz gelir mi?
Tebrikler dost.sitede bakiye bırakma başına herşey gelebilirAhaha yok kral ben günlük zaten böyle 20-50 alıp çıkıyorum toplu çekiyorum haftanın son günü
Bu dsgitim yapılacak 3 gündür bekliyoruzDağıtım yapılacak yazdın nerede yapılacak 😄😄😄😄😄😄 ulan ne tehlikeli adamın var ya Nereden buldun burayı önüme çıktı
Poftikin diger hesabimi acaba bu diger hesabini islami usullere gire yapti bunu hristiyanlik usullerine gore yapacak katolik usulislami usullere göre mi olacak acaba dağıtım teşekkürler