- 36,929
- 37,099
- 113
Askerliği bedelli yapıp dönünce asker anısı anlatan elemanların ruh hali var üzerinde dost nerde görsem tanırımYoruldum artık
Askerliği bedelli yapıp dönünce asker anısı anlatan elemanların ruh hali var üzerinde dost nerde görsem tanırımYoruldum artık
Dinledik kardeşim onlarında anılarını dinledikAskerliği bedelli yapıp dönünce asker anısı anlatan elemanların ruh hali var üzerinde dost nerde görsem tanırım
Okdar insan gördüm bazı maraslilar kadar değişik insana rastlamadim dolandiricisimi dersin esrarkesimi hırsızımı, öyle bir yalan konusuyorlarki ...Antebin insanı yerlisi iyidir. Ben yıllarca görev yaptım gerçekten kötü insan yok derecede az.
Tebrik ederümGelirse Dağıtım Yapılacak..
25.000 bastığım kupondan 2 tane var. Yani 50.000 bastım toplamda
Ekli dosyayı görüntüle 837748
Ekli dosyayı görüntüle 837749
Ne diyorsunuz gelir mi?
Sama yemin ederim sevmediğim tek ilOkdar insan gördüm bazı maraslilar kadar değişik insana rastlamadim dolandiricisimi dersin esrarkesimi hırsızımı, öyle bir yalan konusuyorlarki ...
Valla 7 8 marasli tanıdım hepside düzenbaz çıktı knk la marastan sogudum vallahiii biride dolandırdı beni para verdim sonra geri vermedi borcum yok filan dedi knkSama yemin ederim sevmediğim tek il
Yok çetesi var bu işin direkt. Liste yapıyorlar. Senin de aran fena değil onlarla o çeteden olmasan da Enişte. Her dönemin adamısın.Yok hem dağıtım zorunluluğu var hemde takip eden direkt hak sahibi görüyor kendini ben ettim kardeşim bana atacaksın paylaşmasaydın roll bitince direkt İban yazan arkadaşlar var dm den tebrikler reis diye
Maraş da askerlik yaptım valla insanları berbattı askerlerede iyi davranmıyolardı pazarcık ilçesindeValla 7 8 marasli tanıdım hepside düzenbaz çıktı knk la marastan sogudum vallahiii biride dolandırdı beni para verdim sonra geri vermedi borcum yok filan dedi knk
Evde hanımın eksikleri liste yapmaz ama burda roll başlamadan daha listeyi çıkartır hepsi de can dostum benimYok çetesi var bu işin direkt. Liste yapıyorlar. Senin de aran fena değil onlarla o çeteden olmasan da Enişte. Her dönemin adamısın.
Evde hanımın eksikleri liste yapmaz ama burda roll başlamadan daha listeyi çıkartır hepsi de can dostum benim
Hiç hoşuma gitmedi çok kaypaklar knk bu zamanın parasıyla 25 bin tl dolandırıldim Bi marasli tarafından zatenMaraş da askerlik yaptım valla insanları berbattı askerlerede iyi davranmıyolardı pazarcık ilçesinde
Valla geçmiş olsun ne diyeyim ben şahsen maraşlıları gram sevmemHiç hoşuma gitmedi çok kaypaklar knk bu zamanın parasıyla 25 bin tl dolandırıldim Bi marasli tarafından zaten
Anteplilier kaçmaya uğraşmaz ki , toz olurnoldu şimdi arkadaş antep'emi kaçtı![]()
1x bet e benziyorReis nerden oynuyosun tost makinesinde mi bu nasıl bir site ?