Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling blackwonna | 90.000 Misli Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,030
4,424
113
hic oynamasin daha iyi 40 50 k param olsa suan uzun sure oynamam yeterince yoruldum kaybetmekden parasiz kalmakdan
la nerde 20-30k arasına razıyım şuan bu adamlara yetmiyor bu kimine göre yeter dediğin para kimine göre kürdan çöpü oluyor

Son düzenleme:

blackwonna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
628
93
Tüm değerli abi kardeşlerime teşekkür ederim. Borcum çok olduğundan katlamak istiyorum. Fb maçı üst ve real yener düşünüyorum ama bilemedim bazen dediğiniz gibi 10 binle başlayıp katlamak daha mantıklı geliyor ama gerçekten 5-10 oran bulmak şu piyasada imkansıza yakın. Geçen hafta kasayı vurarak gitsem 15 bine 3.5 milyon alacakken 200 k çektim ama yeri geliyor 100 bini 150 yapamıyorum

onotips

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
17
18
Tüm değerli abi kardeşlerime teşekkür ederim. Borcum çok olduğundan katlamak istiyorum. Fb maçı üst ve real yener düşünüyorum ama bilemedim bazen dediğiniz gibi 10 binle başlayıp katlamak daha mantıklı geliyor ama gerçekten 5-10 oran bulmak şu piyasada imkansıza yakın. Geçen hafta kasayı vurarak gitsem 15 bine 3.5 milyon alacakken 200 k çektim ama yeri geliyor 100 bini 150 yapamıyorum
fener maçı üst girme bence fenerde bjkte bitik saç baş yolarsın 1-1 falan bitebilir

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,151
13,797
113
Fb asla oynama aman bugün bütün maçlar üst bitti git Avustralya oyna

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Bı fenerli olarak ,GS nin bugunki maçı çok demolize etti bizi..bence yarın maç berabere bitebilir yada yenilebiliriz,,ama bı şekilde yarın GS erken sampiyonluk turu atacagina inanıyorum,yani lafın kısası alt biteceğini düşünüyorum...morinyoya güvenip maça üst oynaman hata olabilir,,yenilmemek için feneri korkak oynayacaktır...düşüncem bu..

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
Bı fenerli olarak ,GS nin bugunki maçı çok demolize etti bizi..bence yarın maç berabere bitebilir yada yenilebiliriz,,ama bı şekilde yarın GS erken sampiyonluk turu atacagina inanıyorum,yani lafın kısası alt biteceğini düşünüyorum...morinyoya güvenip maça üst oynaman hata olabilir,,yenilmemek için feneri korkak oynayacaktır...düşüncem bu..
Yarın fener rahat basacak almak zorundayız yarın ki maçı en kötü taraftara oynayacak takım

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
Gönül isterki 5ayatiz ..5 dakikada Beşiktaş deriz ddd
Ama yok gardasim bu hoze bu oyun bizi yarında guldurmez..cunki bugunki maç cok demolize etti herkesi,,o stres yetecek tek başına..
Sivastan umudum yoktu benim zaten Yarın fener saplar gecer bunlarda Trabzon'a gidecek haftaya puan kaybeder demedi deme

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,525
9,406
113
bence yarın yüksek oynama dostum bende uygulayamıyorum ancak sana şöyle bir tavsiyem var kupondaki maçları aynı saate sakın yazma ornegin 2 maç sabah 2 maç aksam olsun ve uzun vadede bence 2 mac yarına 2 mac pazartesiye de ayırabilirsin aynı gün 4 mac bulmak zor olabiliyor dağıtmak en iyisi acelen yok ufak ufak katlamaya bak sakın hırslanıp kasa bahsi falan alma patlarsın

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Sivastan umudum yoktu benim zaten Yarın fener saplar gecer bunlarda Trabzon'a gidecek haftaya puan kaybeder demedi deme
Gs puan kaybetsin dedikçe adamlar son üç maçta 13 gol atıyor..bu gsmi puan kaybedecek..fenere en az 10 fark atıp şampiyon olur..en az 10 demedi deme..benim inancım Kayseri maçından sonra bitti..

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,224
5,849
113
hic oynamasin daha iyi 40 50 k param olsa suan uzun sure oynamam yeterince yoruldum kaybetmekden parasiz kalmakdan
komik mi @Redkit1990 şu hayatta senin kadar değişik nankör karaktersiz başka birisini tanimadim net. dün 800 tl son butun parami sen para çek diye yolluyorum 100 tl sinide kirparak geri yolluyorsun kasa para yapiyorsun watsapdan engel atip benim parasizligima gülme emojileri atiyorsun sen ne tür bir yaratıksın????? tam bir boksun ya simdi bunu belki banlanir umuduyla raporlayacaksin belki sende karakter yok sen ve senin gibiler yuzunden 1 allahın kuluna 1 kurus yardim etmeyi biraktim salak yerine koyuyorsunuz insanı vicdan yapip sana yardim eden kafama ediyim daha cok düşersin sen bu davranişlarinla devam et.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...