- 11,030
- 4,424
- 113
İlk yari 0_0 bitti galiba dimiUlan hani 3.5 üst oluyordu adamın sinirini bozma lale Hong kim sen kim
İlk yari 0_0 bitti galiba dimiUlan hani 3.5 üst oluyordu adamın sinirini bozma lale Hong kim sen kim
0-1 bitiyor maç dostum evet bunlar böyle vebal alıyor ben oynamam ama böyle kanıp oynayan çokİlk yari 0_0 bitti galiba dimi
Linçleyin şunusabah 10 da hong kong kitchers - kitchee macı var 3.5 üst bas banko paran direk 200k olucak ilk yarıdan 1-2 oılur mac bol şans
Sen tahmin yapma adamın evini başına mi yıkmış olacaktın oynamış olsaydısabah 10 da hong kong kitchers - kitchee macı var 3.5 üst bas banko paran direk 200k olucak ilk yarıdan 1-2 oılur mac bol şans
90 çekip 70 borç ödeyip 20 ile devam ederdimMerhaba,
Elimde 90.000 tl var 20.000 den getirdim150-200 olarak çekmem gerek siz olsanız yarın için nasıl bir strateji izlerdiniz ya da hangi maçlara oynardınız?
Vay aminyum kupon iyiymiş be 1 golle şaka gibiişin komiği diğer maçların çoğunda 4.5 üstler +6lar havada uçuştu şu maçların skorlara baksana
Ekli dosyayı görüntüle 779354
Ekli dosyayı görüntüle 779355
Ekli dosyayı görüntüle 779356
Dk 21 1-0 ken oynadım 2-1 bitti iy ve maç da böyle bitecek sanırım şaka gibiişin komiği diğer maçların çoğunda 4.5 üstler +6lar havada uçuştu şu maçların skorlara baksana
Ekli dosyayı görüntüle 779354
Ekli dosyayı görüntüle 779355
Ekli dosyayı görüntüle 779356
Hayret attılar @MaximLestienne editörbet spin eklemişti 4 lü yaptım spin kazancı ile 250 çektik bari bir bak istersen 30 spin eklemiş https://m.editorbet337.com/tr/Dk 21 1-0 ken oynadım 2-1 bitti iy ve maç da böyle bitecek sanırım şaka gibi
ödedi mi burası hayretHayret attılar @MaximLestienne editörbet spin eklemişti 4 lü yaptım spin kazancı ile 250 çektik bari bir bak istersen 30 spin eklemiş https://m.editorbet337.com/tr/
Valla ödedi yatırımsızmış bak belki vardırödedi mi burası hayret
Senin kuruntularindan senin embesilliginden senin davranışlarından bıktım anlıyor musun beni ama anlamazsın sen sadece kendini düşünen bencil birisin sen 2 3 ay yemek sigara bulamadın ben destek oldum ben 6 aydır işsizim ne verdin bana koca bir hiç rica ediyorum artık benimle muhattap olma güzelim insanları da kendinden soğuttun çünkü örnekleri @sapsap10 @aSiRuH06komik mi @Redkit1990 şu hayatta senin kadar değişik nankör karaktersiz başka birisini tanimadim net. dün 800 tl son butun parami sen para çek diye yolluyorum 100 tl sinide kirparak geri yolluyorsun kasa para yapiyorsun watsapdan engel atip benim parasizligima gülme emojileri atiyorsun sen ne tür bir yaratıksın????? tam bir boksun ya simdi bunu belki banlanir umuduyla raporlayacaksin belki sende karakter yok sen ve senin gibiler yuzunden 1 allahın kuluna 1 kurus yardim etmeyi biraktim salak yerine koyuyorsunuz insanı vicdan yapip sana yardim eden kafama ediyim daha cok düşersin sen bu davranişlarinla devam et.....
Bende bundan 7 tane var hesapda yatırım ister diye girmiyordumValla ödedi yatırımsızmış bak belki vardır
toplayarak yapma daBende bundan 7 tane var hesapda yatırım ister diye girmiyordum
Hepsini Oynamazdim ufak ufak takılırdımMerhaba,
Elimde 90.000 tl var 20.000 den getirdim150-200 olarak çekmem gerek siz olsanız yarın için nasıl bir strateji izlerdiniz ya da hangi maçlara oynardınız?
yala yala belki para verirlerSenin kuruntularindan senin embesilliginden senin davranışlarından bıktım anlıyor musun beni ama anlamazsın sen sadece kendini düşünen bencil birisin sen 2 3 ay yemek sigara bulamadın ben destek oldum ben 6 aydır işsizim ne verdin bana koca bir hiç rica ediyorum artık benimle muhattap olma güzelim insanları da kendinden soğuttun çünkü örnekleri @sapsap10 @aSiRuH06