Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling blackwonna | 90.000 Misli Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,598
113
Dün maçlar dağıttı oynayamadım gittim Aston 1.5 dan kasa patlattım sonraki maçlar uçtu ayda yılda bir kere gelir böyle sans kupon yapamadık. Bu gün geri alabilirler dikkatli ol. Dün PSV 3.5 GS 3.5 Bayern 3.5 werder 3.5 gladbah 3.5 dordmund 3.5 Avustralya 3 maç 3.5 leds üst bury üst deseydin zengindin zaten. Ayda yılda bu kadar 3.5 üst maçları bir denk gelir onda da bizim gibi gider Aston 1.5 dan yatarsın. Şans yok bizde. Aston yerine bu maçları kombin yapsam 100 k geçerdim 5 k da

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,075
11,773
113
sabah 10 da hong kong kitchers - kitchee macı var 3.5 üst bas banko paran direk 200k olucak ilk yarıdan 1-2 oılur mac bol şans
Sen tahmin yapma adamın evini başına mi yıkmış olacaktın oynamış olsaydı

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,030
4,424
113

Ekli dosyalar

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,151
13,797
113
komik mi @Redkit1990 şu hayatta senin kadar değişik nankör karaktersiz başka birisini tanimadim net. dün 800 tl son butun parami sen para çek diye yolluyorum 100 tl sinide kirparak geri yolluyorsun kasa para yapiyorsun watsapdan engel atip benim parasizligima gülme emojileri atiyorsun sen ne tür bir yaratıksın????? tam bir boksun ya simdi bunu belki banlanir umuduyla raporlayacaksin belki sende karakter yok sen ve senin gibiler yuzunden 1 allahın kuluna 1 kurus yardim etmeyi biraktim salak yerine koyuyorsunuz insanı vicdan yapip sana yardim eden kafama ediyim daha cok düşersin sen bu davranişlarinla devam et.....
Senin kuruntularindan senin embesilliginden senin davranışlarından bıktım anlıyor musun beni ama anlamazsın sen sadece kendini düşünen bencil birisin sen 2 3 ay yemek sigara bulamadın ben destek oldum ben 6 aydır işsizim ne verdin bana koca bir hiç rica ediyorum artık benimle muhattap olma güzelim insanları da kendinden soğuttun çünkü örnekleri @sapsap10 @aSiRuH06

blackwonna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
628
93
Orandan korkmasak iy den kasa 250 ydi 120 yaptık ahaha

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,224
5,849
113
Senin kuruntularindan senin embesilliginden senin davranışlarından bıktım anlıyor musun beni ama anlamazsın sen sadece kendini düşünen bencil birisin sen 2 3 ay yemek sigara bulamadın ben destek oldum ben 6 aydır işsizim ne verdin bana koca bir hiç rica ediyorum artık benimle muhattap olma güzelim insanları da kendinden soğuttun çünkü örnekleri @sapsap10 @aSiRuH06
yala yala belki para verirler :) parayi bulunca asena gibi olan insanlardan kacmaya devam ediyorum ben yolumu her turlu bulurum kimseye muhtac degilim cok sukur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...