- 2,210
- 1,386
- 113
Gol bile yazamadim telefon elimden duserken g yazip gonderdi. Bu rollu o kadar istiyorum anliyon mu adamım. Lanet olası kıçını kaldir ve 3. Adimi da getir <3
Gol bile yazamadim telefon elimden duserken g yazip gonderdi. Bu rollu o kadar istiyorum anliyon mu adamım. Lanet olası kıçını kaldir ve 3. Adimi da getir <3
Puhahhaha 0.5 altbonusla aldığım kupona bakın pereira golü iptal oldu bide ayrıntıya bakın bi maç ayrıntılı ama 😀
@BLACKROSE @butragueno
Hb maşallah ekip iyi takip edemedim hastanedeydim iyi gidiyor muyuz bugün rollerde )As hg dost
Ekrem the fuck 😂bonusla aldığım kupona bakın pereira golü iptal oldu bide ayrıntıya bakın bi maç ayrıntılı ama 😀
@BLACKROSE @butragueno
Ekonun tersini oyna kazan diyosun snsjnshshdbonusla aldığım kupona bakın pereira golü iptal oldu bide ayrıntıya bakın bi maç ayrıntılı ama 😀
@BLACKROSE @butragueno
%20 mi alir kacarimSon adim joeyi heycana koymayın oran şartı yok istiyosa 3 orana bassin 😃
dost kazanmak içindi o 😀Watford maçına alt oynamış hain.
Gecmis olsun 4te 0 kzanan yok dahaHb maşallah ekip iyi takip edemedim hastanedeydim iyi gidiyor muyuz bugün rollerde )
Relax ol 😂 kır şu kilididost kazanmak içindi o 😀
bak işte şimdi iyi seyirler şimdi harbi oran kovalıcam futbol olcek 🥱😀Son adim joeyi heycana koymayın oran şartı yok istiyosa 3 orana bassin 😃
Mazlumu qetirunNerde lan o ekrem
Oo hadibak işte şimdi iyi seyirler şimdi harbi oran kovalıcam futbol olcek 🥱😀
😃 easy gelir bugun iyisinbak işte şimdi iyi seyirler şimdi harbi oran kovalıcam futbol olcek 🥱😀
Hey ulaaa kullermden doqacamEkrem the fuck 😂
Kolonya iciyo o suanEko gercekten maden suyu almaya gitti heralde