- 80,249
- 53,086
- 113
1.37
								Dk 88 ak sektirLiverpool bi qol al
Eskiden oynat uqurcum vardı hatirlarmsnDk 88 ak sektir
Eko kayip bonusunu yukselt 47 liran daha var bas liveraEskiden oynat uqurcum vardı hatirlarmsn
Dedik yav neyse diyeliminternacional tam gol alacaktım askı oldu gol oldu iyi oldu 1.90 diye almadım 2.00 olsun diye
Dur emmi Braga atsn buradan çekip başka yere atcamEko kayip bonusunu yukselt 47 liran daha var bas livera
O zaman patladın geçmiş olsuninternacional tam gol alacaktım askı oldu gol oldu iyi oldu 1.90 diye almadım 2.00 olsun diye
Hahaha kac milyar cekecen atacan 😃Dur emmi Braga atsn buradan çekip başka yere atcam
Tehlikeye qerek yok
Attimizi kurtarak çek paylaş oradan temiz başka siteden vurdumuzuda gayip olsa da gayip alırız tam bi gumarci zekası😂😂Hahaha kac milyar cekecen atacan 😃
Yatirim al bari la kayip bonusu kullanma sitelerde psikolojik acidan daha iyi prof konustuAttimizi kurtarak çek paylaş oradan temiz başka siteden vurdumuzuda gayip olsa da gayip alırız tam bi gumarci zekası😂😂
Vay amk is hayatında bukadar akili zekayi kullansan kesin makine mühendisi olurdunAttimizi kurtarak çek paylaş oradan temiz başka siteden vurdumuzuda gayip olsa da gayip alırız tam bi gumarci zekası😂😂
Ben gayip sevim 😂Yatirim al bari la kayip bonusu kullanma sitelerde psikolojik acidan daha iyi prof konustu
bak kuponu attım nasılVay amk is hayatında bukadar akili zekayi kullansan kesin makine mühendisi olurdun
Nasadan çaqirdilar qitmedm😁Vay amk is hayatında bukadar akili zekayi kullansan kesin makine mühendisi olurdun
Bol sansSon adım içimden geçeni oynadım.