http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BlackJED / Kasa 7K Hedef 20K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,621
2,395
113
En son bu adam millete 100 lira atmıştı ondan merak ettim bugün ne atcak diye
25tl kayip bonusu ile 10bin yapmistim yokluktan var etmistim fazla olsa fazla odul atardik beni bu forumda bilen bilir 100 lira deyip gecme sans varsa 100üde 10bin yaparsin bin tlyi de 10bin haparsin yada yapamazsin

mesut4664

SAYGI🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,989
1,883
113
25tl kayip bonusu ile 10bin yapmistim yokluktan var etmistim fazla olsa fazla odul atardik beni bu forumda bilen bilir 100 lira deyip gecme sans varsa 100üde 10bin yaparsin bin tlyi de 10bin haparsin yada yapamazsin
Ne olursa olsun kesene bereket dost kime giderse gitsin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,968
16,221
113
Tamamen kısmet neyse ben uzadım şansın daim ola.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,163
27,385
113
Yokluktan var etmek Allah a mahsustur dost bugün ne Atacan onu merak ettim suan ne verecen dostlara odul olarak biliyorsun ki bir sigara bile 190 lira olmuş suan

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,621
2,395
113
Yokluktan var etmek Allah a mahsustur dost bugün ne Atacan onu merak ettim suan ne verecen dostlara odul olarak biliyorsun ki bir sigara bile 190 lira olmuş suan
dostum emek vermeyi kastedtim cok goruyorum adam 200bin kazanmis 2 kisiye 200 er tl atiyo geciyo ben 10 kisiye sans parasi odulu veriyorum vermek zorundamiyim degilim ama nie bende zora dusuyorum ayni seyleri yasiyorum neyse canin saolsun dusuncen icin

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,117
741
113

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,163
27,385
113
dostum emek vermeyi kastedtim cok goruyorum adam 200bin kazanmis 2 kisiye 200 er tl atiyo geciyo ben 10 kisiye sans parasi odulu veriyorum vermek zorundamiyim degilim ama nie bende zora dusuyorum ayni seyleri yasiyorum neyse canin saolsun dusuncen icin
Ben seni kötülemek amaciylan konuşmuyorum sadece suan Türkiye şartlarını sende biliyorsun biz burda aktif etkinlik acan insanlarız bugün sen iyilik yaparsın yarin biz yaparız ama hiç değilse verdiğimiz ödüller milleti az tatmin etsin valla ben bu forumda 100 lira kimseye veremem 800 e konu açtım 5k kazanip 8kisiye 300 lira verdim hani o kadar millet gelip insanin konusuna giriyor az çok seviyoruz da burda olan insanları o yuzden dedim yoksa konu sahibi sensin birsey diyemem haddim değil neyse kazancın adına tebrik ederim seni sansin daim olsun dost

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,354
4,121
113
Listede yokuz sağlık olsun lakin rol takip etmek ardı ardına saçma totem mesajları yazmak değildir kazanç için tebrikler bol şanslar @BlackJED

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...