- 13,745
- 11,023
- 113
Sino en son 800k kqzandiginda bana soz vermisti ustunden 6ay gecti. 10kisi 500 degil 250 op basina koy sjsjdjd10 kidiye 500
Sino en son 800k kqzandiginda bana soz vermisti ustunden 6ay gecti. 10kisi 500 degil 250 op basina koy sjsjdjd10 kidiye 500
25tl kayip bonusu ile 10bin yapmistim yokluktan var etmistim fazla olsa fazla odul atardik beni bu forumda bilen bilir 100 lira deyip gecme sans varsa 100üde 10bin yaparsin bin tlyi de 10bin haparsin yada yapamazsinEn son bu adam millete 100 lira atmıştı ondan merak ettim bugün ne atcak diye
Ne olursa olsun kesene bereket dost kime giderse gitsin25tl kayip bonusu ile 10bin yapmistim yokluktan var etmistim fazla olsa fazla odul atardik beni bu forumda bilen bilir 100 lira deyip gecme sans varsa 100üde 10bin yaparsin bin tlyi de 10bin haparsin yada yapamazsin
Tamamen kısmet neyse ben uzadım şansın daim ola.25tl kayip bonusu ile 10bin yapmistim yokluktan var etmistim fazla olsa fazla odul atardik beni bu forumda bilen bilir 100 lira deyip gecme sans varsa 100üde 10bin yaparsin bin tlyi de 10bin haparsin yada yapamazsin
Dost adamın bütçesi bellidir ne verirse kimse itiraz etmemeliHe aynen kesin puahab
Kafan rahatsa enguzeli dostzaman geçirValla iyidir dost ole forumda bos bos takılıyoruz
Yokluktan var etmek Allah a mahsustur dost bugün ne Atacan onu merak ettim suan ne verecen dostlara odul olarak biliyorsun ki bir sigara bile 190 lira olmuş suan25tl kayip bonusu ile 10bin yapmistim yokluktan var etmistim fazla olsa fazla odul atardik beni bu forumda bilen bilir 100 lira deyip gecme sans varsa 100üde 10bin yaparsin bin tlyi de 10bin haparsin yada yapamazsin
Ya ben adama ne dicem dağıtım dağıtım dir sonuçta sadece benimkisi merak o kadarDost adamın bütçesi bellidir ne verirse kimse itiraz etmemeli
Kafan rahatsa enguzeli dostzaman geçir
Eyvallah dostYa ben adama ne dicem dağıtım dağıtım dir sonuçta sadece benimkisi merak o kadar
Güzel dağıtmış çok merak mı ettin kardo 😅Ya ben adama ne dicem dağıtım dağıtım dir sonuçta sadece benimkisi merak o kadar
dostum emek vermeyi kastedtim cok goruyorum adam 200bin kazanmis 2 kisiye 200 er tl atiyo geciyo ben 10 kisiye sans parasi odulu veriyorum vermek zorundamiyim degilim ama nie bende zora dusuyorum ayni seyleri yasiyorum neyse canin saolsun dusuncen icinYokluktan var etmek Allah a mahsustur dost bugün ne Atacan onu merak ettim suan ne verecen dostlara odul olarak biliyorsun ki bir sigara bile 190 lira olmuş suan
Eyvallah kardeşim eline sağlık@Hakan170 @sinansrml63 @Yapabilirim @Hasim5454 @drogba6 @engineer89 @Mkrc53 @Benimsansim25 @Baskhetci27
benle beraber 10
itirazı olan yoktur diye düşünüyorum 2 kişi daha vardı onlarda biri 2 çı adımda gelmiş fazla takip yok diğeri zaten ara ara yazmıs
@BlackJED
Kime dm atacağız şimdi?@Hakan170 @sinansrml63 @Yapabilirim @Hasim5454 @drogba6 @engineer89 @Mkrc53 @Benimsansim25 @Baskhetci27
benle beraber 10
itirazı olan yoktur diye düşünüyorum 2 kişi daha vardı onlarda biri 2 çı adımda gelmiş fazla takip yok diğeri zaten ara ara yazmıs
@BlackJED
bana kardo durun bir yazıcam benKime dm atacağız şimdi?
Kesene bereket@dermany ödüller yollaniyo listede olanlar ondan alabilir iyi geceleriniz olsun.
Ben seni kötülemek amaciylan konuşmuyorum sadece suan Türkiye şartlarını sende biliyorsun biz burda aktif etkinlik acan insanlarız bugün sen iyilik yaparsın yarin biz yaparız ama hiç değilse verdiğimiz ödüller milleti az tatmin etsin valla ben bu forumda 100 lira kimseye veremem 800 e konu açtım 5k kazanip 8kisiye 300 lira verdim hani o kadar millet gelip insanin konusuna giriyor az çok seviyoruz da burda olan insanları o yuzden dedim yoksa konu sahibi sensin birsey diyemem haddim değil neyse kazancın adına tebrik ederim seni sansin daim olsun dostdostum emek vermeyi kastedtim cok goruyorum adam 200bin kazanmis 2 kisiye 200 er tl atiyo geciyo ben 10 kisiye sans parasi odulu veriyorum vermek zorundamiyim degilim ama nie bende zora dusuyorum ayni seyleri yasiyorum neyse canin saolsun dusuncen icin
Kesene bereket kazanç daim olsun sans bu dediğin gibi az veya çok tşk ederim@dermany ödüller yollaniyo listede olanlar ondan alabilir iyi geceleriniz olsun.