- 13,114
- 3,348
- 113
kesene bereketödül sayisi 10 kisi arttirdim emek destek verdiginiz icin tesekkur ederim hepinize
kesene bereketödül sayisi 10 kisi arttirdim emek destek verdiginiz icin tesekkur ederim hepinize
Adam@dermany 10 kisi sen dahil takip edenlerden liste yap kardo
tamam kardo yapıyorum@dermany 10 kisi sen dahil takip edenlerden liste yap kardo
Listeyi enbaaindan takip edip en çok destek veren 10 lsii olaeak çıkarıyorum dostödül sayisi 10 kisi arttirdim emek destek verdiginiz icin tesekkur ederim hepinize
4-5 roll hep son adımda gitti yada ilk adımda ona üzülüyordum şimdi sana burada detay açıklamayacağım dost adam başarılı oldu gerisi mühim değilBu nasil laflar dostum adam kazandi suan ölüm kolaylastimi yani puaha
Kesene bereket@dermany 10 kisi sen dahil takip edenlerden liste yap kardo
Kesene bereket kazanç daim olsunödül sayisi 10 kisi arttirdim emek destek verdiginiz icin tesekkur ederim hepinize
Tamam listeci varmış dost@dermany 10 kisi sen dahil takip edenlerden liste yap kardo
saol dostum 4.5 hep patladik farkindasin bu sefer oldu4-5 roll hep son adımda gitti yada ilk adımda ona üzülüyordum şimdi sana burada detay açıklamayacağım dost adam başarılı oldu gerisi mühim değil
Senden aldilar mi bu gorevi artik sinoTakip eeen 6 7 kisi 3 kisi ekstradan yazacan hggf
@dermany 😃
Aga o erken gol olmasa 0-0 bitebilirmiş baya stres yaptırdısaol dostum 4.5 hep patladik farkindasin bu sefer oldu
Yok ben feshettim kendimi gffSenden aldilar mi bu gorevi artik sino
Vallahi ödül mesele değildi dost canın sağolsun şansın daim olsun beni yazar yazmaz mühim değil sen başarılı oldun ona çok sevindim 🙏saol dostum 4.5 hep patladik farkindasin bu sefer oldu
Cidden noldu sana istifa mı ettin naptınYok ben feshettim kendimi gff
Kesene bereketödül sayisi 10 kisi arttirdim emek destek verdiginiz icin tesekkur ederim hepinize
Evet foruma da fazla girmiyom gffCidden noldu sana istifa mı ettin naptın
benim hic umidim yoktu dk 16 da golu yedikten sonra ama futbol sasirtiyor insaniAga o erken gol olmasa 0-0 bitebilirmiş baya stres yaptırdı