- 11,741
- 5,749
- 113
Başladı maç hadi bol şans
+10 verilmiş dost gol olmuş totem yapalım dedik son dakikaya bakamadım hadi amerika da gelsin bugün beraber kazanalım dostdost gremio penaltı jskfkjsmfks biraz erken kaybetti yaptın konuyu
0-1 gol+10 verilmiş dost gol olmuş totem yapalım dedik son dakikaya bakamadım hadi amerika da gelsin bugün beraber kazanalım dost![]()
![]()
sinerji burda burada dost ilk yarıdan getireceğiz kuponune güzel uyuma hazırlıgı yaptıydım gremio yattı diye ögleden sonra 3 tane ders var uykusuz kaldıgımıza degse bari![]()
0-1 aksın aksın goller0-1 gol
macta katakulli dondu resmı sonuclar 0-1 bıtırdı bıttıkten sonra gol oldu vallailk gol geldi dost
bu arada oynamadan önce nesinede kuponu kaydetmiştim gremio maçı 1-0 gözüküyor adamlar da salmış maçı galiba ahahah
Ekli dosyayı görüntüle 99649
dk 30 olmadan gelsınde kafa rahat0-1 aksın aksın goller![]()
+5 verildi maça hakem sürekli uzattı top oyunda kalmayınca. en son gremio geldi birden adam ceza sahasında aldı topu havaya kaldırdı lavugun biri direkt eliyle dokundu topamacta katakulli dondu resmı sonuclar 0-1 bıtırdı bıttıkten sonra gol oldu valla
1 tane kaçırdı 2.kaçırmaya yemezdi her halde dostyalnız 20 degil de 200 bassak o 2. penaltıyı uzaya yollardı herhalde
olabilir dost hatırlamıyorum o kadar çok kupon yapıyoruz kibu macı kım oynamıstı shellac senınmıydı 70ten sonra 3 gol olmustu
Ekli dosyayı görüntüle 99651