bi de 10 kişi kaldılargremio son dakika yap bi güzellik
bi de 10 kişi kaldılargremio son dakika yap bi güzellik
sağlık olsun dostmaça 5 dakika verildi +7ye girilecek şimdi ama toplamda 1 dakika top oynanmadı uzatmalarda
dost gremio penaltı jskfkjsmfks biraz erken kaybetti yaptın konuyusağlık olsun dostgol olması çok zordu maçın gremio 3 4 maçtır gol atamıyor penaltı veriyorlar onu da kaçıyor
![]()
gecmıs olsundost gremio penaltı jskfkjsmfks biraz erken kaybetti yaptın konuyu
la maç 1.5 üst oldu ahahhaha @Shellac totem mi yaptın dost naptın konuyu kaybetti yaparakgecmıs olsun
vah kardeşim sinirden 3 harflilere karıstı knk o meksıka macı penaltı olanla maç 1.5 üst oldu ahahhaha @Shellac totem mi yaptın dost naptın konuyu kaybetti yaparak![]()
la kupon son maca kaldı hahahah gelirse parliament ısmarlıyorum sana, rakını da @Shellac gönderir artıkvah kardeşim sinirden 3 harflilere karıstı knk o meksıka macı penaltı olan
son 1 şarkımız kaldı dostAhaha tebrikler hocam![]()
Aaa doğru MLS vardı bi de senin neyse o da gelir işalason 1 şarkımız kaldı dost![]()
valla mac bıttıkten sonra gol oldu şerbetli bula kupon son maca kaldı hahahah gelirse parliament ısmarlıyorum sana, rakını da @Shellac gönderir artık![]()
ne güzel uyuma hazırlıgı yaptıydım gremio yattı diye ögleden sonra 3 tane ders var uykusuz kaldıgımıza degse bariAaa doğru MLS vardı bi de senin neyse o da gelir işala
abi konuyu kaybetti olarak güncelledi shellac ben de maç bitti sandım açtım baktım oynanıyor hala 100.dakikada penaltı aldı gremio ahahaha
shellac yaptıgına santaj boyle aska montaj derlerabi konuyu kaybetti olarak güncelledi shellac ben de maç bitti sandım açtım baktım oynanıyor hala 100.dakikada penaltı aldı gremio ahahaha
sana parliament ısmarlıcam dedim de sigara içiyor muydun sen dostshellac yaptıgına santaj boyle aska montaj derler
7 8 ay önce gunde 3 paket ıcıyodum parlıamet artık ne bulursak onu ıcıyoz caya kadar yolu varsana parliament ısmarlıcam dedim de sigara içiyor muydun sen dost![]()
bırakmadan önce biz de öyleydik yurtta arkadaslarla ne bulursak onu icmeye baslamıstık en son7 8 ay önce gunde 3 paket ıcıyodum parlıamet artık ne bulursak onu ıcıyoz caya kadar yolu var![]()