Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti bjornensz / 19.00 Seansı Deneme

Kupon Miktarı
30
Kupon Oranı
3.751

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,210
178,328
113
fena dişim ağrıyor takip edemedim maçları şimdi bir bakayım dedim de karadağ ve isveçteki maç yatacak gibi
diş için geçmiş olsun dost ağrı kesici at, hazırlık maçlarında tıkır tıkır gol geliyor isveç ligi iy bitti gol yok nerden aklına geldi o takım dost :confused: :rolleyes:

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
diş için geçmiş olsun dost ağrı kesici at, hazırlık maçlarında tıkır tıkır gol geliyor isveç ligi iy bitti gol yok nerden aklına geldi o takım dost :confused: :rolleyes:
arkadaş önerdi o maçı ben de bir baktım kafama yatmıstı cidden nereden bulduk bunu ya :( eyvallah dost sagolasın 3 saat önce içmiştim bir tane etkisi geçti yine agrımaya basladı düzelmezse dişçiye gitcez mecbur yarın

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,210
178,328
113
arkadaş önerdi o maçı ben de bir baktım kafama yatmıstı cidden nereden bulduk bunu ya :( eyvallah dost sagolasın 3 saat önce içmiştim bir tane etkisi geçti yine agrımaya basladı düzelmezse dişçiye gitcez mecbur yarın
rakı varsa 1 duble rakı iç dost sızlamaz en azından

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,210
178,328
113
isveç 2.yarı 3 gol geldi dost
karadağ 1-1 kaldı karadağ yaktı kuponu sağlık olsun dost :(