- 6,870
- 10,913
- 113
fena dişim ağrıyor takip edemedim maçları şimdi bir bakayım dedim de karadağ ve isveçteki maç yatacak gibiçek 1-1 oldu![]()
diş için geçmiş olsun dost ağrı kesici at, hazırlık maçlarında tıkır tıkır gol geliyor isveç ligi iy bitti gol yok nerden aklına geldi o takım dostfena dişim ağrıyor takip edemedim maçları şimdi bir bakayım dedim de karadağ ve isveçteki maç yatacak gibi
arkadaş önerdi o maçı ben de bir baktım kafama yatmıstı cidden nereden bulduk bunu yadiş için geçmiş olsun dost ağrı kesici at, hazırlık maçlarında tıkır tıkır gol geliyor isveç ligi iy bitti gol yok nerden aklına geldi o takım dost![]()
![]()
rakı varsa 1 duble rakı iç dost sızlamaz en azındanarkadaş önerdi o maçı ben de bir baktım kafama yatmıstı cidden nereden bulduk bunu yaeyvallah dost sagolasın 3 saat önce içmiştim bir tane etkisi geçti yine agrımaya basladı düzelmezse dişçiye gitcez mecbur yarın
olsa keskerakı varsa 1 duble rakı iç dost sızlamaz en azından
hemen masa kuralımolsa keske![]()
canım öyle istiyor ki son zamanlardahemen masa kuralım![]()
bugün çok güzel patladık dost herkes buldu bir değişik maçcanım öyle istiyor ki son zamanlardaen son okul varken alkol girdi agzıma hasret kaldık.
güzelim kuponu yaktı karadağ![]()