Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BJK / - Sully Katkılarıyla Kasa 500 Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,532
5,845
113
Bol kazançlar ben iftara kaçar agalar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Sully severim çok muhabbetimiz oldu birgun benden istedi ya benim ödeme vardı yada nedeni ni cidden hatırlamıyorum geçen de bahsetti o gün ne oldu bilmiyorum dönemedim buna ona kızgın heralde dost sorun yok emeğine sağlık cidden para pul için yazmıyorum emin ol 2 aydır sağ ayaktaki nasirdan randevu bekliyorum o yüzden bugün işime gidemedim muayene oldum çok şükür babam da köyde bir umut yazdım belki roll yaptırır çekeriz dağıtırız muhabbetine yoksa sully iyi adamdır
Benim kimsye kırgınlığım yok ben size gelince kurduğunuz cümleler nizami olcak ki sonradan işler ters dönmesin ezikleyip sktir çekiyosunuz sonra olayı dramatize edip ihaleyi bana yıkıyosunuz

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,207
13,833
113
Benim kimsye kırgınlığım yok ben size gelince kurduğunuz cümleler nizami olcak ki sonradan işler ters dönmesin ezikleyip sktir çekiyosunuz sonra olayı dramatize edip ihaleyi bana yıkıyosunuz
O günü halen hatırlayamadım inanki sana niye öyle dedim ama hatasız kul olmaz

• Beğen
Tepkiler: BJK

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
O günü halen hatırlayamadım inanki sana niye öyle dedim ama hatasız kul olmaz
Ben hatırlıyorum merak etme hafızam iyidir şeyleride hatırlıyorum mesajlara bile isteye dönmediğini iplemediğini hatırlıyorum önce tamam atim güzellik yapim dediğini 30 dk sonra vazgeçtim dediğini falan herşeyi hatırlıyorum

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,532
5,845
113
Dostlar ben kendimi acindirmak için yazmadım 2 aydır bugünü bekliyordum sadece 2 ek işi bıraktım bu nasır yüzünden
Yok dost valla bende batığım sabah çok zor durumdaydım yarına 400 lazımdı şana güldü 50 TL vardı 400 yaptım artım köşeye benim parayla işim en azndan bugünlük kalmadı. Durumunu anlıyorum yani 10 güne kadar hat kapanacak mesela ftaturadan onun derdini de yarından sonra düşüncem . Hepsi sırayla olur . Acil olan şeyler önemli asıl olan o yüzden ben atsın dedim. Acındırmaya alakalı değil yoksa bugğn sende olmaz yarın bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...