Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BJK / - Sully Katkılarıyla Kasa 500 Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZEİR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,666
2,601
113
Adminler.iftara gitti heralde

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,331
1,913
113
Neye kızıyorum biliyor musun eyvallah eli açık adamsın yardımsever birisin inan ihtiyaç olmasa zaten tebrik eder geçerim bugün 2 aydır randevu beklediğim muayeneye gittim 3 parça ilaç yazdılar alamadım o zoruma gitti senden de borç istemedim sadece bir şans istedim roll için canın sagolsun önemli değil iyi forumlar
Bosveeeeeeer dostum..... Düşmez kalkmaz bir Allah 🥰

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,269
1,198
113
Çekiliş sitesinden yap kendin bence kral

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Neye kızıyorum biliyor musun eyvallah eli açık adamsın yardımsever birisin inan ihtiyaç olmasa zaten tebrik eder geçerim bugün 2 aydır randevu beklediğim muayeneye gittim 3 parça ilaç yazdılar alamadım o zoruma gitti senden de borç istemedim sadece bir şans istedim roll için canın sagolsun önemli değil iyi forumlar
Şey gelsin aklına o zaman kimsenşn umrunda değilken para arıyodun konuda yetişmemşti ödemen ben yazdım yolladım gerş attın aradan zaman geçti kallavi kazançlar sağladın aynı durumda ben vardım hastanedeydim bana ne dedin? Kimseyle alışveriş yapmıyorum forumdan kimseye para atmam dedin yine buna rağmen destek oldum sana daha yine nankörlük edip gelip burda kelime yapıyosun ayıp

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,205
13,833
113
Dost 3 kişi dışında sana 150 aticam sen şansını denersin
Sully severim çok muhabbetimiz oldu birgun benden istedi ya benim ödeme vardı yada nedeni ni cidden hatırlamıyorum geçen de bahsetti o gün ne oldu bilmiyorum dönemedim buna ona kızgın heralde dost sorun yok emeğine sağlık cidden para pul için yazmıyorum emin ol 2 aydır sağ ayaktaki nasirdan randevu bekliyorum o yüzden bugün işime gidemedim muayene oldum çok şükür babam da köyde bir umut yazdım belki roll yaptırır çekeriz dağıtırız muhabbetine yoksa sully iyi adamdır

• Beğen
Tepkiler: BJK

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,808
5,719
113
Şey gelsin aklına o zaman kimsenşn umrunda değilken para arıyodun konuda yetişmemşti ödemen ben yazdım yolladım gerş attın aradan zaman geçti kallavi kazançlar sağladın aynı durumda ben vardım hastanedeydim bana ne dedin? Kimseyle alışveriş yapmıyorum forumdan kimseye para atmam dedin yine buna rağmen destek oldum sana daha yine nankörlük edip gelip burda kelime yapıyosun ayıp
Ben hallettim dostum gerek yok artik

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,808
5,719
113
Sully severim çok muhabbetimiz oldu birgun benden istedi ya benim ödeme vardı yada nedeni ni cidden hatırlamıyorum geçen de bahsetti o gün ne oldu bilmiyorum dönemedim buna ona kızgın heralde dost sorun yok emeğine sağlık cidden para pul için yazmıyorum emin ol 2 aydır sağ ayaktaki nasirdan randevu bekliyorum o yüzden bugün işime gidemedim muayene oldum çok şükür babam da köyde bir umut yazdım belki roll yaptırır çekeriz dağıtırız muhabbetine yoksa sully iyi adamdır
Fix at dostum

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,205
13,833
113
Ben kelime yapmıyorum dost sadece roll yapmak istedim sitemim buna yoksa senin kötülüğünü ben görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...