- 12,532
- 5,845
- 113
Devam vakalım reisBeyler çekelim 2 kişiye 200 atalım sonra başka yerden duruma göre yeniden oynuyalim
Devam vakalım reisBeyler çekelim 2 kişiye 200 atalım sonra başka yerden duruma göre yeniden oynuyalim
Gönlünce olsunOlur da kalp kırılmasın 3 kişi yapalim 150 yapalim
Dost sizde kazanın çekiliş yapalım sonra yine devamDevam vakalım reis
Nasıl yani dost anlamadımDost sizde kazanın çekiliş yapalım sonra yine devam
Saol dost3 kişi 150 fix
Başka yerden devam edicezNasıl yani dost anlamadım
TebriklerOlur da kalp kırılmasın 3 kişi yapalim 150 yapalim
Boş yapmasan daha iyi olur agaNe neyse dost açık konuş bu adamın bana 200 borcu var halen de yüzsüz gibi benden şans için roll bekliyor de soyle susma konuş
Evet evet şimdi gördüm reis bekliyoruz devamını anlamında dedimBaşka yerden devam edicez
Neye kızıyorum biliyor musun eyvallah eli açık adamsın yardımsever birisin inan ihtiyaç olmasa zaten tebrik eder geçerim bugün 2 aydır randevu beklediğim muayeneye gittim 3 parça ilaç yazdılar alamadım o zoruma gitti senden de borç istemedim sadece bir şans istedim roll için canın sagolsun önemli değil iyi forumlarBoş yapmasan daha iyi olur aga
Neyse.Boş yapmasan daha iyi olur aga
Dost 3 kişi dışında sana 150 aticam sen şansını denersinNeye kızıyorum biliyor musun eyvallah eli açık adamsın yardımsever birisin inan ihtiyaç olmasa zaten tebrik eder geçerim bugün 2 aydır randevu beklediğim muayeneye gittim 3 parça ilaç yazdılar alamadım o zoruma gitti senden de borç istemedim sadece bir şans istedim roll için canın sagolsun önemli değil iyi forumlar