Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bjk-Alanya Şike Var Mı

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
25,786
113
Fener abubakar tarzı bi golcu 3 yönlü olucak , iyi bir sol bek ve sol ön oyuncu alsın 3 oyuncuyla ucarlar bu kadar basit :)

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,643
3,402
113
Tartışmaya kalp kırmaya deymez beyler açıkçası . Kimse kusura bakmasın koyu Fenerbahçeliyim şike var yada yok oynadığı futbolla bu sene şampiyonluğu Beşiktaş haketmiştir . Bu saatten sonra da yani Fenerbahçemizin şampiyonluğu zor Beşiktaşın Sivas ta da puan kaybedeceğini düşünmüyorum kaybetse kaybetse Galatasaray macında kaybeder neyse demem o ki Beşiktaş bu sene Bi mucize olmaz sa şampiyon olamazsa üzülmesin şampiyon olmuş kadar oynadılar yani adamlar tebrik ederiz bizim takımlarda Bi cacık yoktu bu sene Fb Gs olsun boştular. Ama Fenerbahçe nin kadrosu yavaş yavaş oturmaya başladı seneye şampiyonluğun favorisi olarak görüyorum
umut çubukluyu payfixe mi sattın :)

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
25,786
113
Samatta cisse gönül caner valencia thiam sosa falan bunlara hemen yol vercen sabotajcı bunlar :)

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,640
51,925
113
Ben kendi takımımın maçlarını izlerken kriz geçiriyorum siz memnunsanız oynanan futboldan bişey diyemem

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
25,786
113
Seneye irfanla mesut +18 cewırebilirler :)

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Haftalardir fener dogranio en basit I genclerbirliginin artigi 2nci gol 1 metre ofsayt var. Anteo macında vardan iptal edilen gs maçında ozanin iptal edilen konya macında El diye valencıa ya iptal edilen daha Bunun gibi bi suru mac var. Bu sene en cok hakki yenen takim fenerbahçe. Kimse de bunu inkar edemez. Bjk iyi top oynuo olabilir. Ama iyi oynayana puan yazilmio. Türkiye de futbol masa basinda

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Besiktas iyi top oynuo gs sampiyon olsa bjknin hakkiydidesen ne degisecek. Kupayi bjk ye mi vercekler.

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,377
25,786
113
Ben kendi takımımın maçlarını izlerken kriz geçiriyorum siz memnunsanız oynanan futboldan bişey diyemem
Mesela bende tam tersi besıktaslı olarak ilk 7 haftayı cık bide bu kasımpasa macını eklıyorum hep keyif aldım içlerinde yenıldıgımız maclar olmasona ragmen

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,643
3,402
113
valla ben doğduğumdan beri bi rahat maç hatırlıyorum kadıköyde 6-0lık maç o da rahat değildi gs ilk yarı attı atacak derken 6-0 oldu :)

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Bu hakemler le tff ile mhk ile bi yere varilmaz. Edirneyi gecemioz basari da. Ben uzuluom valla berbat takimlar ceyrek final oynuo her sene katilio bizim turk takimlari gruptan cikamio daha grubu bırak elemede kalio

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,640
51,925
113
Besiktas iyi top oynuo gs sampiyon olsa bjknin hakkiydidesen ne degisecek. Kupayi bjk ye mi vercekler.
Anlatmak istediğim ne biliyo musun Fenerbahçe taş gibi top oynasın isterlerse hakkını yesinler takımın 50 sene şampiyon olmayalım koymuşum şampiyonluğuna benim tek derdim takımımın futbolunu izlerken zevk almak