- 47,640
- 51,925
- 113
HahaBana bunlarla gelin güzel objektif bi yorum bunu anlıolar biliolar fakat toz konduramıolar olay bu sadece seni tebrik ediorum ilk wonda payfix sözü veriyorum![]()
HahaBana bunlarla gelin güzel objektif bi yorum bunu anlıolar biliolar fakat toz konduramıolar olay bu sadece seni tebrik ediorum ilk wonda payfix sözü veriyorum![]()
Bizim osayi Samuel de az Bi bitiricilik olsa ligin en iyi kanadıFener abubakar tarzı bi golcu 3 yönlü olucak , iyi bir sol bek ve sol ön oyuncu alsın 3 oyuncuyla ucarlar bu kadar basit![]()
umut çubukluyu payfixe mi sattınTartışmaya kalp kırmaya deymez beyler açıkçası . Kimse kusura bakmasın koyu Fenerbahçeliyim şike var yada yok oynadığı futbolla bu sene şampiyonluğu Beşiktaş haketmiştir . Bu saatten sonra da yani Fenerbahçemizin şampiyonluğu zor Beşiktaşın Sivas ta da puan kaybedeceğini düşünmüyorum kaybetse kaybetse Galatasaray macında kaybeder neyse demem o ki Beşiktaş bu sene Bi mucize olmaz sa şampiyon olamazsa üzülmesin şampiyon olmuş kadar oynadılar yani adamlar tebrik ederiz bizim takımlarda Bi cacık yoktu bu sene Fb Gs olsun boştular. Ama Fenerbahçe nin kadrosu yavaş yavaş oturmaya başladı seneye şampiyonluğun favorisi olarak görüyorum
Umut böyle bi Adam iste 😂😂😂umut çubukluyu payfixe mi sattın![]()
Ayıp ediyorsunumut çubukluyu payfixe mi sattın![]()
Bak o adamda dewamlılık yok mac içinde sürekligi yok 2 dak var 30 dk yok öle olmazBizim osayi Samuel de az Bi bitiricilik olsa ligin en iyi kanadı
Gerçekleri konuşmaktan niye kaçınalım dayıcım takım tutmadığını düşün bu sene ki Fenerbahçe nin rezil futbolundan memnun musunUmut böyle bi Adam iste 😂😂😂
İrfancan da iş yapacak gibi duruyor baya. Mesuttan pek beklentim yok ama eski formuna kavuşursa dehşet şeyler olabilirSeneye irfanla mesut +18 cewırebilirler![]()
Değilim ama sampionluklarda iyi oynayan takim konusulmuo. Mesela diyelim bu sene gs sampiyon oldu ne diyeceksinGerçekleri konuşmaktan niye kaçınalım dayıcım takım tutmadığını düşün bu sene ki Fenerbahçe nin rezil futbolundan memnun musun
Haketmedi derim ama yapacak bişey yok kiDeğilim ama sampionluklarda iyi oynayan takim konusulmuo. Mesela diyelim bu sene gs sampiyon oldu ne diyeceksin
Mesela bende tam tersi besıktaslı olarak ilk 7 haftayı cık bide bu kasımpasa macını eklıyorum hep keyif aldım içlerinde yenıldıgımız maclar olmasona ragmenBen kendi takımımın maçlarını izlerken kriz geçiriyorum siz memnunsanız oynanan futboldan bişey diyemem
valla ben doğduğumdan beri bi rahat maç hatırlıyorum kadıköyde 6-0lık maç o da rahat değildi gs ilk yarı attı atacak derken 6-0 olduBen kendi takımımın maçlarını izlerken kriz geçiriyorum siz memnunsanız oynanan futboldan bişey diyemem
Anlatmak istediğim ne biliyo musun Fenerbahçe taş gibi top oynasın isterlerse hakkını yesinler takımın 50 sene şampiyon olmayalım koymuşum şampiyonluğuna benim tek derdim takımımın futbolunu izlerken zevk almakBesiktas iyi top oynuo gs sampiyon olsa bjknin hakkiydidesen ne degisecek. Kupayi bjk ye mi vercekler.