- 148
- 153
- 43
Holigan yada jojo ya yatırıp binanceye çekicen doatBunu denetime takılmadan binanceye nası aktarabilirim global hesabıma erişemiyom tr var sadece çözeni görürüm
Ekli dosyayı görüntüle 841129
Şimdi burdan anlatılsada zor anlatılırGamdomdan çekildi para btc olarak soğuk cüzdan bura
Soğuk cüzdansa binanceye aktarıp ordan binance tr transfer edebilirsinGamdomdan çekildi para btc olarak soğuk cüzdan bura
Holigana yatır 0 sıkıntı yada diğer dediğim gibi yapZcash coine çevirdim parayı bunla sitelere yatırılıyomuş galiba 700 bin küsür tl nası yatırcam güvenemem
Ekli dosyayı görüntüle 841131
Dost vbet e yatır işte ne kadar zor olabilir onu zcast dan geri çevir o neymiş öyleZcash coine çevirdim parayı bunla sitelere yatırılıyomuş galiba 700 bin küsür tl nası yatırcam güvenemem
Kardo tamamda az para değil yamık yaparlarsa yok coin bize ulaşmadı bilmem neHoligana yatır 0 sıkıntı yada diğer dediğim gibi yap
Direk banka hesabina gecirmeni saglarim yuzde 20 alirimZcash coine çevirdim parayı bunla sitelere yatırılıyomuş galiba 700 bin küsür tl nası yatırcam güvenemem
Vbet daha sıkıntı dost holigan dan benceDost vbet e yatır işte ne kadar zor olabilir onu zcast dan geri çevir o neymiş öyle
Hepsini al bana 500 dolar vırakDirek banka hesabina gecirmeni saglarim yuzde 20 alirim
Holiganda hiç bir sıkıntı yaşamazsın dost arkadaş saniyede Milyonlar yatırıp çekiyor içine sinmiyor sada diğer dediğimi uygulaKardo tamamda az para değil yamık yaparlarsa yok coin bize ulaşmadı bilmem ne
Hepsi ayrı sıkıntıda işte ama burdanda anlatılmaz o olay şimdi çekmesi en mantıklısı bana kalırsa siteye atmak mantıksızlkk gene ordanda soğuk cüzdana çekicekse neye yararVbet daha sıkıntı dost holigan dan bence
Holigana yatırcaz gibi yaHoliganda hiç bir sıkıntı yaşamazsın dost arkadaş saniyede Milyonlar yatırıp çekiyor içine sinmiyor sada diğer dediğimi uygula
Dm den yazHepsini al bana 500 dolar vırak
Dost sen siteye yatırsan tekrar soğuk cüzdana çekiceksen yatırma o zaman saçma olurHepsini al bana 500 dolar vırak
Yakalanmadan çözerim Bankamatikten dolar olarak çekersin 😃Holigana yatırcaz gibi ya
Valla ben olsam direk binance atıp ordan binance TR'ye aktarıp çekerim bankamaHepsi ayrı sıkıntıda işte ama burdanda anlatılmaz o olay şimdi çekmesi en mantıklısı bana kalırsa siteye atmak mantıksızlkk gene ordanda soğuk cüzdana çekicekse neye yarar