- 713
- 383
- 63
görünüşe göre bilgisayardan anlamıyorsun o yüzden bir bilgisayarcıya gidip güç kaynağını değiştirmen lazım. o kablolar öyle birbirine değerek yanmaz güç kaynağında bir problem var belli ki
Dostum bilgisayar tamircisiyim. Yanan kablonun ucu görünmüyor. Yanan kablo Hdd veya cd router girişi ise, bunu yanmış yere kadar pense ile kes. açıkta kalan uçları güzelce bantla. Geriye söktüğün bir kablo falan varsa anakartta yerlerine yerleştir. Sonra çalıştır. Eğer yanma esnasinda başka bir alan zarar görmediyse bilgiyar çalışacaktır. Bu şekilde kullanmanın asla bir zararı yokturSelamun aleykum Arkadaşlar, Bilgusayar aldim arkadaştan , görsel paylaşıcam da birseyler sormak istiyorum
Bilgisayarın kasasını fişe taktım Powersuplayin olduğu boşta kablolar birbirine değdi, Kablolar yandı simdi ben Bu kasada fişleri nereye takacağım?
Yanan kabloyu elektrik bandıyla sarsam sıkıntı olur mu?
Bu ne la fosil pc
Ustam sana özelden mesaj alabilirmiyimDostum bilgisayar tamircisiyim. Yanan kablonun ucu görünmüyor. Yanan kablo Hdd veya cd router girişi ise, bunu yanmış yere kadar pense ile kes. açıkta kalan uçları güzelce bantla. Geriye söktüğün bir kablo falan varsa anakartta yerlerine yerleştir. Sonra çalıştır. Eğer yanma esnasinda başka bir alan zarar görmediyse bilgiyar çalışacaktır. Bu şekilde kullanmanın asla bir zararı yoktur